Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ! ΚΑΤΗΓΟΥΡOYΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΝΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΡΟΥΑΝΤΑ!!

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ!
"Σε παλιοτερη αναρτησή μου ειχα γραψει "δεν επαθα καταθλιψη στην Ρουαντα και επαθα στην Δραπετσωνα" . Σημερα πριν απο λιγο δεχτηκα -απο αποκρυψη- τηλεφωνο διαμαρτυριας και εκ μερους και αλλων, απο μια κυρια που καποιος της είπε που το είπε καποιος που το διαβασε, οτι δηθεν και καλα προσβαλω την πολη και τους κατοικους της να την συγκρινω με την Αφρικη! Και οτι -ακουσατε, ακουσατε- στην Δραπετσωνα υπαρχουν και αξιοπρεπεις ανθρωποι οι οποιο εχουν οικονομικη ανεση και δεν ειναι εν πασει περιπτωσει ολοι φτωχοι!
Λοιπον επειδη θα το ξαναδιαβασει ο καποιος του καποιου, για να ξεκαθαριζουμε.
Στο δικο μου το μυαλο η αξιοπρεπεια δεν εχει να κανει με τα λεφτα!!! Ουτε τα λεφτα με την αξιοπρεπεια!!
Και τη Δραπετσωνα την σεβομαι πολυ, παρα πολυ, γιατι -οσο την ξερω-εχει την περηφανια και την αλληλεγγυη της λαικης γειτονιας που εδω στα βορεια πολλες φορες αγνοουμε. Και ειμαι περηφανος για τους ανθρωπους που γνωρισα εκει κατω.
Και οσο και αν ενοχλει καποιους -γιατι χαλαω το success story που καποιοι βολεμενοι μικροαστοι εχουν φτιαξει μεσα στο μυαλο τους και στον μικροκοσμο τους - εγω θα συνεχισω να μιλαω ανοιχτα και να ειμαι στο πλευρο των πιο ταπεινων και καταφρονεμενων. Και οσο περναει απο το χερι μου θα δινω φωνη στους τελευταιους των τελευταιων.
Γιατι σε τελικη αναλυση και επειδη για τον εαυτο μου μονο εγω αποφασιζω, εδω και χρονια η δικη μου αξιοπρεπεια δεν μετριεται με το ποσα εχω η το ποσο περισσοτερο η λιγοτερο καλη και ανετη ειναι η δικη μου ζωη, αλλα με το ποσο μπορω να προσφερω και να μοιραζομαι..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου