Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ! ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Πασίγνωστο κατάστημα εστίασης στον Χολαργό, είναι έτοιμο εντός των ερχόμενων ημερών να βάλει λουκέτο! 
Πρόκειται για τη δεύτερη μετά τη "Γωνιά" επιχείρηση του ιδίου είδους, που ...κατεβάζει ρολά! 
Ο λόγος; Το δυσβάσταχτο ενοίκιο, το οποίο ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν δέχτηκε να κατεβάσει (οι πληροφορίες αναφέρουν ενοίκιο ύψους τουλάχιστον 6.000 ευρώ μηνιαίως), όπως επίσης ο υψηλός ΦΠΑ εστίασης 23% αλλά και η γενικότερη οικονομική κρίση!
Δεν ανακοινώνουμε το όνομα του καταστήματος διότι ακόμη δεν έχει βάλει επίσημα λουκέτο και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν δέχτηκε να μας μιλήσει (ουσιαστικά μας κατέβασε το ακουστικό του τηλεφώνου). 
Επειδή δεν θέλουμε να μπλέξουμε νομικά, περιμένουμε να το δούμε να κλείνει και τυπικά για να ανακοινώσουμε το όνομά της. Άλλωστε, θα το δουν και οι περισσότεροι Χολαργιώτες.
Είναι κρίμα να κλείνουν μαγαζιά. Είναι μια μαχαιριά στην τοπική οικονομία η οποία καταρρέει.
Απευθυνόμαστε προς τον Δήμαρχο κ. Ξύδη: Αγαπητέ Δήμαρχε, όταν δίνατε εντολή να ξηλωθούν όλες οι επιγραφές των καταστημάτων, αυτή την εικόνα την είχατε σκεφτεί; Σπεύσατε να εφαρμόσετε ένα νόμο του 1999, ξεχασμένο στα συρτάρια, που τον ανέσυρε η τρόϊκα, ενώ αύριο-μεθαύριο δεν θα υπάρχουν επιχειρήσεις στην περιοχή. Η μία μετά την άλλη θα βάζουν λουκέτο. 
Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε λίγο θα αποτελούν...μουσειακό είδος στον Χολαργό. Κι εσείς, αντί να στηρίξετε τις επιχειρήσεις, συμβάλλοντας με τις όποιες δυνάμεις σας (ως Δήμος) στην τόνωση της αγοράς, τις δώσατε την χαριστική βολή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου