Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΔΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

 ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΙΓΜΟ;
Σήμερα, ο δήμαρχος έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τις εκλογές του 2013. Στην Νέα Πορεία, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι, που έχουν δηλώσει ότι θα καθορίσουν την στάση τους ανάλογα με τις αποφάσεις του. Πλέον, είναι υποχρεωμένοι να λάβουν θέση. Επίσης υπάρχει η κ. Πολυκαλά από του Παπάγου, και το "κοινωνικό ψηφοδέλτιο" από τον Χολαργό. Κοινός τόπος όλων, η προσδοκία της στήριξης του.
Υπάρχει ο κ. Νικολάου, που πλέον κι αυτός πρέπει να καθορίσει τη στάση του, το ΚΚΕ που θα κατέβει αυτόνομο, ο Σύριζα, και φυσικά, εμείς, που είμαστε οι μόνοι με καθαρές και ξάστερες θέσεις.
Πλέον, ο κ. Ξύδης για έναν χρόνο επιθυμεί να βρίσκεται, και θα βρίσκεται στο απυρόβλητο, την ώρα που οι υπόλοιποι μνηστήρες της στήριξης του θα "σφάζονται" επιφανειακά και (κυρίως) υπόγεια.
Τρεις μήνες πριν τις εκλογές, και υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι η υγεία του θα του το επιτρέπει - που μάλλον θα του το επιτρέπει - και αφού θα έχει "διαπιστώσει" ότι δεν υπάρχει κάποιος κατάλληλος και ικανός να τον αντικαταστήσει, θα ανακοινώσει την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές.
Έχουμε 25/6/2013. Θυμηθείτε με.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου