Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ! ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΡΓΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΥΕΘΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ!!!


fragos-fragoulis-ges-PhD


ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ...ΠΑΝΤΟΦΛΑ; ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!
Ως Αρχηγός ΓΕΣ,  ο Φραγκούλης Φράγκος αλλά και ως υπηρεσιακός ΥΕΘΑ δεν είχε βγάλει άχνα για την διάλυση στην οποία καταδίκασαν τις Ένοπλες Δυνάμεις οι κυβερνήσεις από το 2009 έως σήμερα. Τώρα, ως απόστρατος, με συνέντευξή του στην Real News, άνοιξε το στόμα του και είπε ότι δεν τα βγάζει πέρα και θα πάει στο εξωτερικό να βρει δουλειά!
Δεν είχες πάρει μυρωδιά τίποτε κ. Φράγκο τόσα χρόνια; Μα τόσο εκτός τόπου και χρόνου ήσουν; Ή μήπως είχες ...καταπιεί παντόφλα από την πολιτική ηγεσία και δεν έβγαζες άχνα; Αυτό ήταν. Άντε τώρα πήγαινε να βρεις δουλειά στο εξωτερικό και άσε τους στρατιωτικούς εδώ να βράσουν στο ζουμί τους και στην διάλυση που τους έχουν επιφυλάξει η Μέρκελ και οι εδώ τοποτηρητές τους! 
Άντε να περιμένεις με τέτοιους στρατιωτικούς ηγέτες (τύπου Φραγκούλη Φράγκου) να πολεμήσεις τους Τούρκους και να εμπνεύσουν ή να εμψυχώσουν τις ένοπλες δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου