Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

 
Ο Γιώργος Καραϊνδρος μας έστειλε την παρακάτω επιστολή αναφορικά με το κυλικείο του θερινού κινηματογράφου Χολαργού, το οποίο δεν λειτουργεί: 
"Με λύπη μου διαπίστωσα, ότι το κυλικείο του θερινου κινηματογράφου χολαργου, παραμένει κλειστό αν και οι παραστάσεις έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Πέμπτη. Είναι παράδοξο, παράλογο και σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως χθες και σήμερα που έχει αφόρητη ζέστη, απάνθρωπο, να μην μπορείς να πιεις ένα μπουκαλάκι νερό ή ενα αναψυκτικό, την ώρα που απολαμβάνεις μια ταινία και να πρέπει να περιμένεις το διάλλειμα για να τρέξεις στις διπλανές καφετέρειες για να προλάβεις την έναρξη της παράστασης.
Στο φύλο της εφημερίδας 30 ΜΕΡΕΣ της περασμένης εβδομάδας, διάβασα τις διβεβαιώσεις του Δημάρχου προς το συμβούλιο, ότι ο κινηματογράφος καθώς και το κυλικείο φέτος θα ειτουργήσουν κανονικά. Δηλαδή, αν δεν υπήρχαν και οι διαβεβαιώσεις του Δημάρχου δεν θα είχαμε ούτε σινεμά μάλλον!!!
Ένας κινηματογράφος, πόσο μάλλον ένας θερινός κινηματογράφος, που για την Ελλάδα έιναι δείγμα πολιτισμού, και για τον Χολαργό μια καινοτομία, αφού είναι ο πρώτος πανελλαδικά κινηματογράφος σε σχολείο, είναι κρίμα να έχει τέτοια αντιμετώπιση.
Για εμάς τους πολίτες, ορισμένες φορές, οι λεπτομέρειες παίζουν πολυ σοβαρό λόγο στην κρίση μας. Ο τρόπος που μας φέρονται οι τοπικοί μας άρχοντες δείχνει νομίζω πολλά.
Φιλικά
Γιώργος Καραινδρος.
Υ.Γ. Επίσης δεν είδα να υπάρχει και το πρόγραμμα των ταινιών. Ελπίζω να το δω σύντομα".

ΣΧΟΛΙΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": Εοειδή μιλήσαμε προχθές για το θέμα αυτό με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κ. Μπελιτσάκο, γνωρίζουμε ότι το κυλικείο θα ανοίξει κανονικά. Διευθετούνται κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Ανάμεσα σε αυτές ορίστηκε ο ιδιοκτήτης του κυλικείου να πληρώνει ως ενοίκιο τα 0,30 λεπτά του αντίτιμου του εισιτηρίου. Από αυτά, τα 0,10 λεπτά θα πηγαίνουν υπέρ του ιδιοκτήτη του κινηματογράφου και τα 0,20 λεπτά υπέρ του Δήμου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου