Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ !

 ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ! ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΠΑΝΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

Μετά από σκληρό αγώνα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, οι 21 υπάλληλοι των παιδικών σταθμών και των Πολυϊατρείων του δήμου Παπάγου-Χολαργού παραμένουν στη θέση τους, μέχρι νεωτέρας. 
Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ και φυσικός τους προϊστάμενος Ηλίας Αποστολόπουλος, στο δικαστήριο που έγινε χθες, υποστήριξε ότι οι θέσεις των υπαλλήλων είναι αναγκαίες για το δήμο ότι η εργασία τους είναι ανταποδοτική και πως πληρώνονται από τα τροφεία. "Τους έχουμε μεγάλη ανάγκη" τόνισε ο Ηλίας Αποστολόπουλος. 
Το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνουν στη θέση τους. Η απόφαση βεβαίως είναι προσωρινή διότι η περίπτωση των υπαλλήλων αυτών δεν έχει τελεσιδικήσει. 
Η εγκληματική πολιτική των μνημονίων που θέλει τους υπαλλήλους να ξηλώνονται και τον Μητσοτάκη να έχει πάρει τη...χατζάρα της διαθεσιμότητας το μόνο που εγγυώνται είναι η καταστροφή!
Φαντάζεστε τι πρόκειται να γίνει εάν μείνουν ορφανοί από υπαλλήλους οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Παπάγου-Χολαργού; Μπαίνοντας λουκέτο στους παιδικούς σταθμούς ουσιαστικά είναι σαν να μπαίνει λουκέτο στο Δήμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου