Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Σήμερα 12 Ιουλίου 2013, και ώρα 09:00 μ.μ., Παρέμβαση στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, για την Λήψη Απόφασης, έμπρακτης στήριξης των εργαζομένων του Δήμου, που πλήττονται με το νέο πολυνομοσχέδιο. Στο Συμβούλιο θα παραβρίσκονται φορείς και Συλλογικότητες της Πόλης μας, όπως αποφασίσαμε, χθες 11 Ιουλίου 2013, σε κοινή σύσκεψη, με πρωτοβουλία του ΣΕΔΑΠ.
Την Δευτέρα το πρωί, 15 Ιουλίου 2013, Διαρκής ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ από την έναρξη του ωραρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο, το οποίο θα είναι κλειστό, για να εκτιμήσουμε την πορεία των εξελίξεων. Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, θα είναι κλειστές.
Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2013, και ώρα 06:30 μ.μ., Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας , στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής
με την συμμετοχή των φορέων και των συλλογικοτήτων της πόλης μας. Στη συνέχεια όλοι στις Συγκεντρώσεις στο Κέντρο της Αθήνας.
Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013, Καθολική Συμμετογή μας στην 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ, και συμμετοχή μας στις απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2013, και ώρα 02:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο, νέα Κοινή Σύσκεψη με τους φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης μας, και την παρουσία όλων μας, για την λήψη αποφάσεων.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου