Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΟΙ "ΚΑΤΑΡΕΣ" ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΤA ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ!

"ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ...ΞΗΛΩΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ;"

Μέσα σε ένα 24ωρο, οι Δημοτικοί αστυνόμοι απoτελούν παρελθόν από τους δήμους. Είναι αλήθεια ότι πολλοί καταστηματάρχες στον Χολαργό τρίβουν τα χέρια τους λέγοντας "έπιασαν οι κατάρες μας". 
"Όταν τους παρακαλούσαμε να μην μας πάρουν το...οξυγόνο της επιχείρησής μας, να μην μας αφαιρέσουν την επιγραφή του καταστήματός μας, μάς απειλούσαν με χοντρά πρόστιμα και έλεγαν ότι έπρεπε να εφαρμόουν το νόμο. Τώρα λοιπόν καλά να πάθουν που τους έδιωξαν. Και αυτούς βάσει νόμου της κυβέρνησης τους έδιωξαν"

Αυτά και άλλα πολλά λένε καταστηματάρχες της περιοχής Χολαργού. 
Εμείς από την εφημερίδα αυτή, όταν φωνάζαμε στη Δημοτική Αρχή ότι το κατέβασμα των επιγραφών των επιχειρήσεων αποτελεί ένα ακόμη μέτρο της τρόικας για την εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ότι εφαρμόζοντάς το ο Δήμος γινόταν βαστάζος της τρόϊκας, ο κ. Ξύδης έδινε εντολή να συνεχιστεί το σαφάρι σε βάρος των επιχειρήσεων! 
Σήμερα, ο κ. Ξύδης έχει κατέβει στην Αθήνα να διαμαρτυρηθεί σε βάρος της τρόικας και της κυβέρνησης Σαμαρά για την εξότνωση των δημοτικών υπαλλήλων! 
Κύριε Ξύδη δεν μας άκουγες. Εμείς τα ίδια λέγαμε αλλά εσύ δυστυχώς έβλεπες την μία πλευρά του νομίσματος. 
Διερχόμαστε Πόλεμο κύριε Ξύδη και ο αγώνας είναι κοινός. 
Τώρα λοιπόν, τί γίνεται; Η κυβέρνηση, νόμο έβγαλε που πετάει από το παράθυρο όλους τους δημοτικούς αστυνόμους. 
Μην παραξενευτείς δήμαρχε εάν αύριο-μεθαύριο η κυβέρνηση αποφασίσει, χάριν οικονομίας πάλι, να καταργήσει και τους Αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους και οι Δήμαρχοι να δορίζονται όπως παλαιότερα οι Νομάρχες! 
Τι θα κάνεις τότε; 
Τοπικοί άρχοντες ξυπνήστε! Δεχόμαστε βολές με μυδραλιοβόλο. 
Μέγιστο λάθος σου κύριε Ξύδη να κατεβάσεις τις επιγραφές των καταστημάτων. Να ζητήσεις συγγνώμη από τους επαγγελματίες, να υποσχεθείς ότι θα επιτρέψεις και πάλι να βάλουν τις επιγραφές τους και να καλέσεις όλους τους κατοίκους-δημότες σε αντίσταση κατά του άθλιου-δωσίλογου Σαμαρά και των οικονομικών δολοφόνων της τρόικας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου