Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ


Ο πρωταθλητής της κωπηλασίας, Στρατής Αλεξίδης, πέθανε σε ηλικία 26 ετών από καλπάζουσα μορφή λευχαιμίας, όπως και ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης πριν λίγο καιρό.
Λίγες μόλις ημέρες μετά τον χαμό του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, ένα ακόμη κρούσμα σημειώθηκε στον ελληνικό αθλητισμό, σκορπώντας θλίψη. Ο νεαρός Στρατής Αλεξανίδης έχασε τη μάχη στη Νορβηγία, γενέτειρα της μητέρας του, από οξεία λευχαιμία.
Ο άτυχος αθλητής είχε μετάσχει σε αρκετές διοργανώσεις με το εθνόσημο, ενώ από το 2009 είχε αρχίσει να ασχολείται με την προπονητική.
H ανακοίνωση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας:
«Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό του αθλητή της κωπηλασίας Στρατή Αλεξίδη σε ηλικία μόλις 26 ετών. Ο Στρατής Αλεξίδης, αθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων Μυτιλήνης απ όπου και η καταγωγή του καθώς και του Ομίλου Ερετών, είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και είχε διακριθεί στους διεθνείς στίβους την περίοδο 2003-2006.
Στο ενεργητικό του είχε πολλές πανελλήνιες νίκες με τους συλλόγους που αγωνίστηκε.  Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΟΦΝΣ και όλη η κωπηλατική οικογένεια απευθύνουν τα θερμά συλληπτήρια τους προς την οικογένεια του άτυχου αθλητή και τους οικείους του.  Καλό ταξίδι Στρατή».
 gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου