Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ! Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ!

Ομολόγησε αποκαλύπτοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς σκότωσε, τεμάχισε και μετέφερε σε κάδο στην Ραφήνα το πτώμα της γιαγιάς του!
 Σοκ προκαλεί η εξέλιξη του φρικτού εγκλήματος στη Ραφήνα με την ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε τεμαχισμένη σε κάδο σκουπιδιών. Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν το έγκλημα καταλήγοντας στο δράστη οποίος φέρεται να είναι ο 28χρονος εγγονός της άτυχης γυναίκας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας, η γυναίκα ήταν ελληνίδα και ο δράστης της δολοφονίας είναι ο εγγονός της.


Το τεμαχισμένο πτώμα του θύματος βρέθηκε στις 23 Αυγούστου, στη Ραφήνα,



Στις 9 Σεπτεμβρίου η ΕΛ.ΑΣ είχε δώσει στη δημοσιότητα δυο φωτογραφικές απεικονίσεις του προσώπου της προκειμένου να την ταυτοποιήσει.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
Οι λεπτομέρειες από την ομολογία του 28χρονου εγγονού είναι ανατριχιαστικές. Ο 28χρονος, κάτοικος Αρτέμιδας, ομολόγησε ότι εκείνος είναι ο δράστης του εγκλήματος κάνοντας λόγο για τραγικό ατύχημα!

Ο δράστης φέρεται ότι τεμάχισε τη σορό της γιαγιάς του και από τα Πατήσια όπου έμενε η γυναίκα, τη μετέφερε στη Ραφήνα, περιοχή που γνώριζε καλά.
Οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν τους λόγους του εγκλήματος σε οικονομικές διαφορές, ενώ προηγήθηκε καυγάς της ηλικιωμένης με τον εγγονό.
Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. έκανε στις 12:30 επίσημες ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας

«Δράστης είναι ένας ημεδαπός, εγγονός του θύματος, ηλικίας 28 ετών, ο οποίος διαμένει στην Αρτέμιδα Αττικής. Ως προς το χρονικό της εξιχνίασης, την 14-09-2013, η κόρη του θύματος και μητέρα του δράστη, ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές ότι αναζητώντας τη μητέρα της στην οικία όπου διέμενε στα Πατήσια, διαπίστωσε ότι απουσίαζε, ενώ το διαμέρισμά της παρουσίαζε εικόνα έρευνας.
Από το συγκριτικό δακτυλοσκοπικό έλεγχο των αποτυπωμάτων της εξαφανισθείσας, με αυτά του πτώματος, προέκυψε ότι ταυτίζονται. Η έρευνα στράφηκε στο στενό περιβάλλον του θύματος και διαπιστώθηκε ότι ο εγγονός της έμενε πολύ κοντά στο σημείο, όπου είχε βρεθεί το πτώμα.
Ο 28χρονος προσήχθη ως ύποπτος στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, το βράδυ του Σαββάτου και από το δακτυλοσκοπικό έλεγχο, προέκυψε ότι αποτυπώματά του, βρέθηκαν τόσο στα πειστήρια που κατασχέθηκαν στον τόπο ανεύρεσης του τεμαχισμένου πτώματος, όσο και στο διαμέρισμα του θύματος.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι τις πρωινές ώρες της 21-08-2013, ο δράστης επισκέφθηκε τη γιαγιά του στο σπίτι της, όπου μετά από μεταξύ τους διένεξη, τη μαχαίρωσε στο λαιμό και στη συνέχεια αποχώρησε, αφού μετέφερε το πτώμα στο μπάνιο.
Πρωινές ώρες της επομένης, επέστρεψε στο διαμέρισμα, όπου αφού τεμάχισε με μαχαίρι και πριόνι το πτώμα, το τοποθέτησε μέσα σε νάυλον σακούλες και σακβουαγιάζ και το μετέφερε με το αυτοκίνητό του, αρχικά στην οικία του και το ίδιο βράδυ στον κάδο απορριμμάτων, όπου και βρέθηκε.
Μάλιστα ο δράστης, για να αποπροσανατολίσει την έρευνα των διωκτικών Αρχών και να δημιουργήσει την εντύπωση ληστείας, ερεύνησε επιλεκτικά τους χώρους του διαμερίσματος και αφαίρεσε κοσμήματα, τα οποία εκποίησε τις επόμενες ημέρες σε διάφορα ενεχυροδανειστήρια της περιοχής.
Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, διάφορα κοσμήματα, ένα τσεκούρι και πέντε μαχαίρια, καθώς και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κατείχε χωρίς άδεια.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα (16-09-2013) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους πολίτες ανταποκρίθηκαν στις ανακοινώσεις μας και επικοινώνησαν με τις Υπηρεσίες μας.»
paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου