Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΓΚΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΓΚΑ!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΑΡΙΩΝ" ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Η εκδήλωση του Κώστα Τίγκα στο κέντρο "Αρίων" ήταν πραγματικά ιστορική για την περιοχή Παπάγου-Χολαργού. Τόσος κόσμος δεν ξαναγέμισε ποτέ την αίθουσα. Τα στελέχη του Κώστα Τίγκα υπολογίζουν ότι πάνω από 1000 άτομα παρευρέθησαν στην εκδήλωση, αριθμός πραγματικά πρωτόγνωρος για τα δεδομένα των δύο πόλεων.  Και οι δικές μας εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό των παρευρισκομένων πάνω από 800. Ασύλληπτο νούμερο για κάθε παρόμοια συγκέντρωση. Ο Νικολάου στην εκδήλωση που έκανε προ μηνών και τίμησε τον Νικήτα Κανάκη, μπόρεσε να μαζέψει 300 άντε 350 άτομα! Ο Kεχρής έκανε την αναγγελία της υποψηφιότητάς του στο κέντρο Chll Out όπου συγκεντρώθηκαν γύρω στα 300 άτομα. 
Συνεπώς με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Κώστας Τίγκας κερδίζει την μάχη των εντυπώσεων με 1000 περίπου άτομα. Ο πρωτόγνωρος αυτός αριθμός πιθανόν δεν προβλέθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο ούτε από τους συνεργάτες του μια και πάνω από 200 άτομα δεν είχαν θέση να καθίσουν. 
Κι εδώ ήταν το μεγάλο ατόπημα του κοσμικού κέντρου "Αρίων" το οποίο δεν είχε να δώσει ούτε καρέκλα παραπάνω! Απαράδεκτη ενέργεια του κέντρου το οποίο εξέθεσε τον Κώστα Τίγκα, με αποτέλεσμα κι εμείς να φανούμε αυστηροί απέναντί του. Διότι οι εντυπώσεις αυτών που πααρέμειναν επί ώρες όρθιοι χάλασαν εξαιτίας της απαράδεκτης ενέργειας του κέντρου!
Πάντως, το γεγονός που δεν αμφισβητείται είναι ένα: ο Κώστας Τίγκας προκάλεσε πάταγο με την παρουσία του και ο συνδυασμός του"Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού" μπαίνει πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του δήμου!

8 σχόλια:

  1. Απορία 1η: Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι στηρίζουν τον κ. Τίγκα; Μήπως κανένας;
    Απορία 2η:Πόσους Χολαργιώτες είχατε κ. Τίγκα; Μήπως 5-10 και το Ρίζο;
    Απορία 3η: Γιατί ψηφίσατε να βγει ο στρατάρχης Παπάγος από το έμβλημα του δήμου;
    Απορία 4η: Που είναι η τοπική ΝΔ παπάγου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν ξανακατέβει ο δήμαρχός μας κ Βασίλειος Ξύδης, οι 390 μεταφερόμενοι οπαδοί και οι παλαιοπασόκοι θα σκορπίσουν όπως μαζεύτηκαν.ΧΑ,ΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λεωφορεία από τη Θεσσαλία μήπως ανέβασαν τον αριθμό η μου φαίνεται . Γιατί δεν έκανε τη συγκέντρωση στο γήπεδο Αλκαζάρ για να μη πληρώνει και τσάμπα μεταφορικά ; Α ρε καραγκιόζηδες έτσι θα δείτε δημαρχολίκι σε 390 χρόνια όσοι και οι μεταφερόμενοι οπαδοί σας ρεζίλια ούτε οι συγγενείς σας δεν σας ψηφίζουν ρεεεε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά είναι. Πέφτει "τηλεφωνάκι" από τον Πολυχρόνη, κάνει την κωλοτούμπα του ο "ρεπόρτερ" Μάκης! Ρε, οι Παπαγιώτες ψηφίζουμε ΜΟΝΟ Ξύδη, τι δεν καταλαβαίνεις; Και να μην κατέβει, εμείς θα παίρνουμε το λευκό και θα γράφουμε πάνω ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΞΥΔΗΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σταικος μάθαμε ότι θα έχει 3.000 κόσμο γιατί θα δώσει τριπλό πιάτο..Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ρε ότι όπου έχει φαί κ πότο ο κόσμος πάει αβέρτα!!!

    Σε είδαμε Τίγκα και την προηγούμενη φορά πως μας κορόιδεψες εμάς τους Παπαγιώτες !!

    ΕΡΩΤΗΣΗ : αυτή τη φορά ο «κύριος» Τίγκας θα τιμήσει το λόγο του απέναντι στους Παπαγιώτες???

    Ή θα πάει πάλι στο Νικολάου παρακαλώντας τον να τον κάνει Αντιδήμαρχο τον κυρ Πολυχρόνη, μόλις δηλώσει ότι ξανακατεβαίνει ο Ξύδης ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε, όλοι εσείς οι παραπάνω οι ανώνυμοι δεν έχετε ιδέα για τον Πολυχρόνη. Ο Τίγκας τα τελευταία τρία χρόνια έγλυφε τον Ξύδη με κάθε ευκαιρία. Ο σκοπός του ήταν να πάρει το δαχτυλίδι διαδοχής από τον Ξύδη, με την συγκατάθεση του Ξύδη. Δεν είναι όμως μόνο κουτοπόνηρος είναι και αφελής για να πιστεύει ότι μπορεί ποτέ ο Ναύαρχος να υποστηρίξει κάποιον που τον τίμησε ως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Παπάγου και αυτός τον πρόδωσε χωρίς ουσιαστικό λόγο για να γίνει αρχηγός. ΄
    Τα ίδια έκανε και με τον Γκουβάκη. Την επόμενη της ήττας του Γκουβάκη, απαίτησε την απομάκρυνση του Γκουβάκη ενώ δεν είχε ούτε καν εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος.
    Τα ίδια έκανε και με τον Νικολάου. Ποτέ δεν εξήγησε τον λόγο που ενώ κατέβηκε στις εκλογές με τον Νικολάου αποφάσισε ένα μήνα μετά την ήττα των Ενεργών Δημοτών να διαλαλά όπου βρεθεί ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Νικολάου.
    Ο μπαμπινιώτης στα συνώνυμα της λέξης "κωλοτούμπας" μπορεί να προσθέσει το όνομα "Τίγκας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το όνομα Δασκαλόπουλος, δηλαδή, να μην το προσθέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φοβερή επιτυχία!!! αν εξαιρέσει κανείς ότι από την εκδήλωση απουσίαζαν σχεδόν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπάγου-Χολαργού καθώς και όλοι οι πρώην Δήμαρχοι ( Λιάπη , Μπλάδενης , Σκόυρτης , Πολύδωρας ) της περιοχής μας ?

    Αλήθεια ο Δήμαρχος ο κ.Ξύδης που ήταν ? Μα καλά κανείς τους δεν ήρθε ??

    Μάλλον αρρώστησαν ομαδικώς ….

    Συμπέρασμα : η ηγεσία της περιοχής ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή