Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΛΑΣΠΗ ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ!

Αυτή τη φωτογραφία προβάλλουν τα λαμόγια του διαδικτύου για να ..χτυπήσουν τον Βραχιολίδη και να πουν ότι -δήθεν-πήγε να πανηγυρίσει με τον Ξύδη και τους άλλους συμβούλους του, με το που επισφραγίστηκε η νίκη του τελευταίου στις εκλογές του Νομεβρίου 2010! 
Ιδού τι γράφουν οι γνωστοί πια κουκουλοφόροι-αχθοφόροι του Νικολάου:  "Τσα! Ιδού οι άνθρωποι που πήγαν στα πανηγύρια του Ξύδη για λόγους... δημο-σιογραφικούς!
Κοίτα χαρές, κοίτα χαμόγελα, κοίτα που κοντεύουν να κατουρηθούν από τον
ενθουσιασμό!

Ο Μάκης πρέπει να έχει κατουρηθεί ήδη, διότι τον βλέπουμε λίγο... συγκρατημένο, εκτός και αν τον έχει πονέσει η κοιλιά του από τον μπουφέ..."
!
Ρε βρωμύλοι-λασπολόγοι, βλέπετε τον Βραχιολίδη ότι κρατάει την κάμερα στα χέρια του; Ναι ρε, ο Βραχιολίδης μετά το εκλογικό κέντρο του Γιαννακόπουλου στην Αγία Παρασκευή όπου βρισκόταν για πάνω από 2 ώρες, κατευθύνθηκε στον Χολαργό-Παπάγου μόλις έγινε γνωστή η νίκη του Ξύδη. Πέρασε πρώτα από το εκλογικό κέντρο του νεοεκλεγέντος δημάρχου και έβγαλε αρκετές φωτογραφίες. Η γυναίκα του Ξύδη κάποια στιγμή παρακάλεσε τον Βραχιολίδη να βγάλει μια φωτογραφία (την βλέπετε δίπλα του).Πού είναι λοιπόν το θέμα; Πού αποδεικνύεται ότι ο Βραχιολίδης πανηγυρίζει;
Όπως βλέπετε, ο Βραχιολίδης είναι ο μόνος που δεν γελάει, ούτε καν χαμογελάει. Διότι δεν είχε κανένα λόγο. Πήγε να βγάλει φωτογραφίες για την εφημερίδα του κι έφυγε. Αμέσως μετά πήγε στο Δημαρχείο Χολαργού για να βγάλει κι εκεί φωτογραφίες, αλλά ο Νικολάου είχε εξαφανιστεί!
Πού είναι το μεμπτόν ρε καραγκιόζηδες; Πάτε να λασπώσετε τον Βραχιολίδη ότι έφαγε του σκασμού σε μπουφέ; Δείξτε ρε μια φωτογραφία με τον Βραχιολίδη ... να τρώει στον μπουφέ! Να το λέγατε για τον Κουγιουμτζόπουλο που έχει μεγάλη κοιλιά θα γινόσασταν πιστευτοί, αλλά για τον Βραχιολίδη που δεν έχει καθόλου κοιλιά και που δεν πλησιάζει ποτέ τέτοιους μπουφέδες, ε, πάει πολύ! 
Είστε καραγκιόζηδες και συκοφάντες της κακιάς ώρας. Αυτά όμως δεν περνάνε στον Βραχιολίδη, τον οποίο δεν μπορείτε να κατηγορήσετε ούτε με ένα στοιχείο!   
Ξεφτίλες! Θα απαντήσετε ρε, για το Αναγνωστόπουλο;

2 σχόλια:

  1. Μετά λύπης και αγανάκτησης διαβάσαμε σε ανάρτηση του «Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή» δημοσίευμα που αναφέρεται στο μέλος του Συλλόγου μας, Χάρη Κουγιουμτζόπουλο και το οποίο αφήνει ευθείες υπόνοιες περί του μεγέθους της κοιλιάς του τελευταίου. Είναι απαράδεκτο να σπιλώνονται με τον τρόπο αυτό υπολήψεις συνδημοτών μας. Για το ποιος «έφαγε του σκασμού στο μπουφέ» το περιβόητο βράδυ της 14ης Νοεμβρίου 2010, ας γίνει μία εμπεριστατωμένη έρευνα, ώστε να αποδειχθεί η πάσα αλήθεια. Άλλο όμως αυτό και άλλο να συκοφαντούμε τον εκδότη της εφημερίδας «30 Μέρες», ως... κοιλαρά. Ένας τέτοιος χαρακτηρισμός, εκτός των άλλων, είναι και υπερβολικός, τη στιγμή που άπαντες γνωρίζουν πως η σωματοδομή του κ. Κουγιουμτζόπουλου αποτελεί πρότυπο, ακόμη και για τη νεολαία. Το υψηλό επίπεδο του «Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή», το οποίο όλοι γνωρίζουν στο Χολαργό, οφείλει να αποκαταστήσει και την αλήθεια, αλλά και τον ίδιο το Χάρη Κουγιουμτζόπουλο.

    «Σύλλογος Κατοίκων Παπάγου-Χολαργού Εν Δράσει»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ. ΓΕΜΑΤΟΥΛΗΣ ΙΣΩΣ ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΥΨΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΥΨΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Τα 2 ΜΕΤΡΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ..! χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή