Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ!

Δυστυχώς δεν κάνει για ηγέτης. Δεν μπορεί να εμπνεύσει. Ένας αρχηγός πρέπει να χαρακτηρίζεται από παροιμιώδη ψυχραιμία. Εάν ταράζεται στο άκουσμα μιας ερώτησης και επιτίθεται φραστικά ή βρίζει, τότε καλύτερα να εγκαταλείψει την ηγεσία του κόμματος. Δεν κάνει ρε παιδί μου για ηγέτης!  Ο Πάνος Καμμένος στην πρώτη ερώτηση που του έκανε η δημοσιογράφος για το επίμαχο συμβάν, εστράφη εναντίον της, αποκαλώντας την ψεύτρα!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! 
Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καμμένος γίνεται τούρμπο από μια ερώτηση! 
Ο Καμμένος και ο κάθε Καμμένος (πολιτικός-υπουργός-Πρωθυπουργός κ.λ.π.) οφείλουν την φήμη τους στους δημοσιογράφους. Η καθημερινή προβολή που έχουν από τα ΜΜΕ γίνεται από τους δημοσιογράφους. Και ο Καμμένος αντί να έχει την δέουσα σεμνότητα προς αυτούς που τον φιλοξενούν, επιτίθεται με ύβρεις!!! Ποιος νομίζει ότι είναι δηλαδή; Εκεί στο κόμμα του να τον βάλουν στην θέση του γιατί είναι απαράδεκτος και με τις παρορμητικές εκρήξεις του "κρεμάει" τους ΑΝΕΛ οι οποίοι δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα!

3 σχόλια:

  1. Και οι οποίοι ήδη έχουν πάει στη Χρυσή Αυγή και βέβαια θα πάνε και οι υπόλοιποι .
    Καμία όμως κουβέντα για το " θα σας πετούσα έξω " της κυρίας Τσαπανίδου που απευθυνόμενη σε ένα πρόεδρο κόμματος στην ουσία τον έβρισε η ίδια ως φιλοξενούμενο της.
    Προηγήθηκε το "Είστε ψεύτρα" αλλά αυτό δεν νομιμοποιεί "ηθικά" την κυρία η οποία σίγουρα δεν στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις μόνο σε μια πολιτικού περιεχομένου εκπομπή αλλά κάποιοι την στηρίζουν σε αυτό και που έκανε στον σκάι και σε αυτό που κάνει τώρα στο σταρ.
    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Τζουτζούκο, μην χάνετε επσιεόδια. Διαβλαστε προηγούμεμνη ανάτησή μας με τίτλο: "ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΠΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!" όπου εκεί αναφερουμε συγκεκριμένα για την κα Τσαπανίδου: "Απαράδεκτη όμως και η στάση της Πόπης Τσαπανίδου η οποία ομολογώντας ότι προσπαθούσε να ελέγξει τα νεύρα της απευθυνόμενη στον Πάνο Καμμένο του είπε: "κανονικά έπρεπε να σας είχα πετάξει έξω από το στούντιο"! Ό,τι και να της είπε ο Καμμένος, δεν μπορεί σε προσκεκλημένο σου και δη αρχηγό κόμματος να του λές "κανονικά έπρεπε να σας είχα πετάξει έξω από το στούντιο"! Άραγε στον Σαμαρά ή στον Τσίπρα θα απευθυνόταν με τον ίδιο τρόπο αν της έλεγε τα ίδια που της είπε ο Καμμένος;
    Τουτέστιν, απαράδεκτοι ήταν και οι δύο. Αν μάλιστα θέλουμε να αποδώσουμε σε κάποιον από τους δύο μεγαλύτερη ευθύνη, τότε λέμε ότι φταίει περισσότερο η κ. Τσαπανίδου. Η ίδια ήταν οικοδέσποινα αυτή έχασε τον έλεγχο και τα σκάτωσε περισσότερο από τον Καμμένο!" Διαβάζετε συχνότερα και προσεκτικότερα τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή"
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι δεν θα το είχατε ήδη γράψει αλλά δεν έχω χρόνο για να διαβάζω (ειδικά το πρωί) όλες τις αναρτήσεις ! Η ουσία είναι ότι μπήκαμε σε έναν άλλο πολιτικό κύκλο με πλάτες δημοσιογραφικές και πολλές φορές ενώ μερικοί δημοσιογράφοι κάνουν τους αγανακτισμένους από την κατάσταση, είναι συνήθως και οι ίδιοι που την συντηρούν παράλληλα.
    Και συχνά τον διαβάζω απλά δεν διάβασα προσεχτικά την προηγούμενη ανάρτηση.
    Συμφωνώ μαζί σας όπως επίσης και στο ότι ο δρόμος που έχει χαραχθεί από το πολιτικό σύστημα είναι λανθασμένος προς κάθε κατεύθυνση.
    Δεν με απασχολεί τόσο η πλασματική και στημένη πληροφόρηση που τα μέσα ενημέρωσης θέλουν να παράγουν όσο η απουσία αντίδρασης από τον λαό μας ο οποίος εξακολουθεί να πίνει εσπρεσοκαφέδια κοιμώμενος στις καρέκλες και στους καναπέδες του !
    Αυτό διότι γνωρίζω ότι το 90% της πληροφόρησης είναι και στημένο και πλασματικό.
    Ποια είναι η δημοσιογράφος εκείνη που ακόμα και αν παραδεχτώ ότι είναι "τσαούσα" ,έχει το δικαίωμα να πετάει από το studio τον καλεσμένο της ειδικά όταν ο καλεσμένος της είναι πρόεδρος ενός κόμματος,του οποιουδήποτε κόμματος ;
    Έχει χαθεί η μπάλα γενικώς στη χώρα και μία σπίθα όπως η χθεσινοβραδινή είναι ικανή να τινάξει τα πάντα στον αέρα.Αναρωτιέμαι σαν πολίτης αν είχαν μαχαιρώσει ή σκοτώσει έναν ακροδεξιό μέλη της αριστεράς , θα είχε γίνει ο ίδιος "ντόρος" ;
    Το ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική είναι γεγονός αλλά πως θα μπορέσει να επικρατήσει η λογική όταν ζούμε σε έναν περίγυρο ο οποίος χαρακτηρίζεται από πλήρη πολιτική ,κοινωνική και οικονομική αναρχία ;
    Είναι πολύ δύσκολο να οριοθετήσουμε τη στάση μας όταν με βάση τη λογική θα πρέπει να είμαστε λογικοί ενώ με βάση τη καθημερινότητα μας θα πρέπει να είμαστε αγρίμια ;
    Ιδού η απορία !
    Ισορροπία ναι αλλά ισορροπία όταν όλα γύρω μας όλα είναι ανισόρροπα,χρειάζεται να έχει κανείς τις προϋποθέσεις για να μπορέσει να αναλύσει και να αντιδράσει κατάλληλα ,ακόμα και υπερβατικά.
    Σε όλα τα άλλα συμφωνώ που έγραψες Ανεξάρτητε Παρατηρητή. Απλά να σου πω ότι από εχθές το πρωί,μου είπε φίλος στο τηλέφωνο ότι φεύγει από ΑΝΕΛ και πάει Χ.Α. ,το ίδιο και πολλά στελέχη των ΑΝΕΛ που ήδη έχουν φύγει προς ΧΑ και πολλά που έφυγαν και τυπικά αλλά και ουσιαστικά από εχθές.
    Τι θέλω να πω ;
    Ότι όλα αυτά και όλες αυτές οι πρακτικές έχουν ένα νικητή και έναν ηττημένο .
    Νικητής φαίνεται να είναι η Χ.Α. που έχει εκτοξευθεί στα ποσοστά της (και μην τρελαθούμε ότι 1000000 Ελλήνων είναι φασίστες,χιτλερικοί ή μαχαιροβγάλτες ενώ ηττημένο είναι το πολιτικό σύστημα που με όλα αυτά που συμβαίνουν συμπεριλαμβανομένου και του τραγικού γεγονότος στο Κερατσίνι το οποίο όλοι καταδικάζουμε θέλω να πιστεύω , προσπαθεί αυτές τις μέρες να βρει μια φόρμουλα έτσι ώστε να θέσει εκτός νόμου το κόμμα αυτό και που -τονίζω- αν τα καταφέρει οι εξελίξεις μπορεί να είναι ακόμα χειρότερες έως και απρόβλεπτες.
    Αν δεν τα καταφέρει το σύστημα τότε θα πουν ότι έκαναν τη δουλειά τους, δεν βρήκαν κάτι το μεμπτό και άρα συνεχίζουμε έτσι μέχρι να ξεχαστεί και να ξανά θρηνήσουμε έναν άλλο συμπολίτη μας είτε είναι ακροαριστερός είτε ακροδεξιός είτε οτιδήποτε.
    Έχει ανοίξει ο φαύλος κύκλος μια υφέρπουσας πολιτικής έντασης με απρόβλεπτες συνέπειες.
    Και ο κόσμος πίνει φραπεδιές και κοιμααααααααααάται !!
    Τους κάνει εντύπωση η άνοδος του εθνικισμού στην Ελλάδα αλλά όλοι ξεχνούν με περισσή υποκρισία ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει προ πολλού.
    Αυτοί που τα έκαναν σκατά ,θέλουν τώρα να μας σώσουν και πιστεύουν ότι ο λαός είναι τόσο μαλάκας που θα τους εμπιστευθεί ξανά στο σύνολο του.
    Δεν έχουν αποδεχθεί ότι ένα μεγάλο μέρος του λαού, τους έχει γυρίσει τη πλάτη και όχι μόνο αυτή.
    Θα πρέπει δηλαδή ο λαός να ψηφίζει μια ζωή του άχρηστους και τους ανίκανους επειδή αυτοί έτσι θέλουν ή έχουν φανταστεί ότι είναι η πολιτική.

    Ας αλλάξουν λοιπόν για να αλλάξουν και οι πολίτες.
    Δεν το κάνουν όμως και άρα οι πολίτες δεν αλλάζουν και έτσι τόσο απλά το σύστημα αυτό που ΣΗΜΕΡΑ ζούμε ,θα ανατροφοδοτείται συνεχώς με τα ίδια πράγματα και τις ίδιες πρακτικές.
    Καλό καφέ στους αναγνώστες ,καλές φραπεδιές και εσπρεσιές και καληνύχτα μας ,μεταφορικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή