Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

- Ο δράστης μετά το φονικό τηλεφώνησε στην γυναίκα του για να ξεφορτωθεί από το σπίτι ότι τον ενοχοποιούσε
- Πως έγινε η δολοφονία- Για "καρτέρι θανάτου" μιλάει ο πατέρας του θύματος 

 - Γνωστός για την αντιφασιστική του δράση ο 34χρονος Παύλος Φύσσας- Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες  - 'Ερευνες της αστυνομίας σε όλα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αττική
- Παγωμένος ο πολιτικός κόσμος - Θρήνος στο Κερατσίνι

Μουδιασμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις μετά την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο Γ.Ρ. λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Κερατσίνι.
Ο 45χρονος δράστης ανελαβε όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα αφού συνελήφθη από γυναίκα αστυνομικό στον τόπο της επίθεσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε με μαχαίρι τον 34χρονο, ενώ δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς αλλά και η γυναίκα του στην κατάθεσή της, της τηλεφώνησε και της ζήτησε να εξαφανίσει οτιδήποτε τον ενοχοποιεί. Εκείνη, τα πέταξε στα σκουπίδια αλλά λόγω της σημερινής απεργίας δεν έχει γίνει η αποκομιδή των απορριμάτων. Ετσι η γυναίκα υποδεικνύει στους αστυνομικούς το σημείο που ξεφορτώθηκε όλα όσα της είπε η σύζυγός της.


Όλο το χρονικό

Από την πρώτη στιγμή μετά την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι οι φίλοι του θύματος, αλλά και οι μάρτυρες της δολοφονίας είχαν μιλήσει για πολιτικά κίνητρα.
Ο πατέρας του 34χρονου υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση η συμπλοκή με το ποδόσφαιρο όπςω ακούστηκε και έκανε λόγο για εμπλοκή τουλάχιστον 30 ατόμων που «την έστησαν στο γιο μου και τα παιδιά».

Ο 34χρονος μουσικός είχε πάει με τη μνηστή του και φίλους του σε καφετέρια στην Αμφιάλη και παρακολουθούσε τον αγώνα του Ολυμπιακού. Κάτι είπε κάποιος από την παρέα του για την Χρυσή Αυγή.
Αφού τελείωσε ο αγώνας, βγήκε έξω από την καφετέρια και υπήρξε διαπληκτισμός με κάποιους τους οποίους είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά όσοι άκουσαν τις συζητήσεις στην καφετέρια.

Στην περιοχή βρίσκονταν περίπου 30 ή και περισσότερα άτομα με στρατιωτικά παντελόνια. Δυο από αυτούς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κρατούσαν και ρόπαλα. Ο Παύλος Φύσσας, ανεβαίνει την Παναγή Τσαλδάρη με την κοπέλα του. Λόγω της προηγούμενης έντασης στην περιοχή έχουν φτάσει αστυνομικοί της ΔΙΑΣ. Όμως επειδή, είναι λίγοτεροι από τους συγκεντρωμένους, δεν επεμβαίνουν.

Ένα αυτοκίνητο κατεβαίνει την Παναγή Τσαλδάρη ανάποδα στο ρεύμα. Βγαίνει ο δράστης, πλησιάζει τον Παύλο Φύσσα και του καρφώνει το μαχαίρι στην καρδιά.

Την στιγμή που ο δράστης τράβηξε μαχαίρι, μια γυναίκα αστυνομικός της ΔΙΑΣ κατεβαίνει και τρέχει φωνάζοντας προς το σημείο του φονικού. Όμως το κακό έχει ήδη γίνει. Η γυναίκα, ρίχνει τον δράστη στο έδαφος του βάζει το όπλο στην πλάτη και του περνάει χειροπέδες.
Οι μάρτυρες μιλούν για ακροδεξιούς που είχαν στόχο να χτυπήσουν τον 34χρονο που ήταν γνωστός για το αριστερό του παρελθόν και για τους αντιρατσιστικούς του στίχους.

Στο Κερατσίνι, δεν μπορούν να πιστέψουν όλα όσα έγιναν. Ανθρωποι κάθε ηλικίας περνούν από το σημείο της δολοφονίας και αφήνουν ένα λουλούδι. Φίλοι του Παύλου άνοιξαν και σελίδα στο facebook. 
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου