Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΞΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ! Η BLACK WATER ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

 Αυτά έχουν ήδη προβλεφθεί κυρίως από τον Δημήτρη Καζάκη ο οποίος εδώ και μήνες αναφέρεται στον ξένο στρατό κατοχής Black Water με βαρύ οπλισμό, που θα τον φέρουν για να επιβάλει την τάξη. "Ο οπλισμός αυτός είναι θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4,θα φέρουν βαρύ οπλισμό,και θα συνοδεύονται απο μοτοσυκλετιστές. Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι στρατοχωροφυλακής" έχει πει ο Δ. Καζάκης και υπογράμμιζε: "Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαό στον εμφύλιο". 

Δείτε και σχετική ανάρτηση που είχαμε κάνει εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή", τον περασμένο Δεκέμβριο:ΒΑΡΥΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ! 

Η δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα αποτελεί την θρυαλίδα για να ξεκινήσει ο εμφύλιος σπαραγμός. Η επέμβαση του εισαγόμενου στρατού μπορεί να γίνει με το εξής επιχείρημα: Επειδή δεν πρόκειται να αφήσουμε την φίλη χώρα Ελλάδα να γίνει Ταχρίρ ή Ταξίμ στέλνουμε προς βοήθειά της την BlackWater (νυν Academy)  για την προστασία των πολιτών και την προάσπιση της Δημοκρατίας!

Καταλαβαίνετε πώς μπορεί πλέον να προστατευθεί η Δημοκρατία στην χώρα μας; Με την επέμβαση των ξένων δυνάμεων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου