Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CON PASSIONE

O Δήμαρχος Β. Ξύδης αναγγέλλει την παράσταση CON PASSIONE που θα παρουσιαστεί σήμερα στο Κηποθέατρο Παπάγου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ:
Η παράσταση  CON PASSIONE έρχεται στο Κηποθέατρο Παπάγου
Μετά από την μεγάλη και επιτυχημένη συναυλία στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς, τον περασμένο Αύγουστο, έρχεται στο κηποθέατρο Παπάγου στα πλαίσια του φεστιβάλ του Δήμου μας, η παράσταση CON PASSIONE.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:15 στο Κηποθέατρο Παπάγου, θα δοθεί η παράσταση “CON PASSIONE” με τον καταξιωμένο μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη και τους λυρικούς καλλιτέχνες Ολγιάνα Πανίτσα και Μπάμπη Βελισσάριο καθώς και το κουιντέτο εγχόρδων της ένωσης Επτανησίων Ελλάδος, όπου θα ξεσηκώσουν το κοινό μέσα από γνωστά τραγούδια όπως μιούζικαλ, καντσονέτες, ταγκό, τζαζ, παλιά Αθήνα, ελληνικός κινηματογράφος.

Εισιτήρια για την παράσταση μπορείτε να προμηθευτείτε από το το Γραφείο του φεστιβάλ (Αναστάσεως 90) και το κατάστημα Δαναός (Μεσογείων 230 ) και το ταμείο του Κηποθεάτρου (πριν την παράσταση).Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ.
Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε γνωστές ρυθμικές μελωδίες από καταξιωμένους καλλιτέχνες και να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ και τους λυρικούς καλλιτέχνες Ολγιάνα Πανίτσα και Μπάμπη Βελισσάριο και το κουιντέτο εγχόρδων της Ενώσεως Επτανησίων Ελλάδος.
Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης


φωτό: myxolargos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου