Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κέντρο «ΑΡΙΩΝ» στις παρυφές του λόφου της Αγίας Σκέπης η εκδήλωση για την έναρξη του προεκλογικού αγώνα της Παράταξης που τώρα δημιουργήσαμε με την επωνυμία «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού» και επί κεφαλής το Δημοτικό Σύμβουλο Παπάγου-Χολαργού Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα.
         Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του «ΑΡΙΩΝΑ» από πολύ νωρίς έγινε το αδιαχώρητο. Δημότες κάθε ηλικίας κατέκλυσαν το χώρο και τελικά ο αριθμός των παρισταμένων, καθημένων και ορθίων ανήλθε σε 1050-1100. Από αυτούς ένας μεγάλος αριθμός έμειναν όρθιοι και ειλικρινά θέλουμε να τους ζητήσουμε συγγνώμη γι αυτό.

         Η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη και υπερέβη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Ήταν μοναδική, μας συγκλόνισε και γι αυτό από τα βάθη της καρδιάς μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους δημότες και κατοίκους, για την παρουσία τους.

         Κατά την παρουσίαση των Αρχών της κίνησης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι στον αγώνα για τη λειτουργία του Όμορφου Δήμου μας δεν υπάρχουν δημότες Χολαργού ή δημότες Παπάγου, ούτε προσεγγίσεις των προβλημάτων με τοπικιστική προτεραιότητα και νοοτροπία, αφού ο Δήμος είναι ένας και τα προβλήματα κοινά. Κατήγγειλε μάλιστα όσους προσπαθούν να  δημιουργήσουν συνθήκες πόλωσης γιατί νομίζουν ότι εξυπηρετούνται από αυτές.

         Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, το Δήμαρχο Πεντελικού              κ. Στεργίου Δημήτριο, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Γκόνη Αναστάσιο, τους Δημοτικούς Συμβούλου νυν και πρώην κ.κ. Βεντουζά Ειρήνη, Σταθογιάννη Ευάγγελο, Μπελιτσάκο Άγγελο, Σκέντζο Γεώργιο, Παντελεάκο Μιχαήλ, Παπαναστασίου Άννα, Οικονόμου Δημήτρη, Αναγνωστόπουλο Άγγελο, Μοσχάκη Ευτυχία και επίσης το μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου Χατζή Μιχαήλ.


         Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τα μέλη των Πολιτιστικών και Λοιπών φορέων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και είναι ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Ντριβαλάς Οδυσσέας, ο Προϊστάμενος της ΔΟΥ Χολαργού-Αγ. Παρασκευής       κ. Γκλεζάκος Θεόδωρος, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης κ. Μαριδάκης Γεώργιος, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης   «Η Ελληνική Εστία» κ. Οικονόμου Μαίρη, η Πρόεδρος της Λέσχης Γυναικών κ. Τσιάκα Βίκυ και της Παναθηναϊκής κ. Μάγκου Σοφία.

         Θερμές επίσης είναι οι ευχαριστίες μας προς τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου κκ. Βραχιολίδη Μάκη, Δεληγιάννη Κων/νο, Καραμανέα Πέτρο και Κουγιουμτζόπουλο Χάρη που παρέστησαν και κάλυψαν την εκδήλωση.

Ήταν ομολογουμένως μια μεγαλειώδης συγκέντρωση.

11 σχόλια:

  1. Φοβερή επιτυχία!!! αν εξαιρέσει κανείς ότι από την εκδήλωση απουσίαζαν σχεδόν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπάγου-Χολαργού καθώς και όλοι οι πρώην Δήμαρχοι ( Λιάπη , Μπλάδενης , Σκόυρτης , Πολύδωρας ) της περιοχής μας ?

    Αλήθεια ο Δήμαρχος ο κ.Ξύδης που ήταν ? Μα καλά κανείς τους δεν ήρθε ??

    Μάλλον αρρώστησαν ομαδικώς ….

    Συμπέρασμα : η ηγεσία της περιοχής ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δομημένη και στοιχειοθετημένη η απάντησή σου. Πάλι καλά που υπάρχουν και οι σκεπτόμενοι και πνευματώδεις και θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους μόνοι τους. Γιατί αν κρίνουμε από το δικό σου....

      Διαγραφή
  2. Καθήμενοι και όρθιοι μετρημένοι 600 άτομα όπως και πριν τρία χρόνια ….αφήστε τα παραμύθια για 1.200 άτομα

    Βρε Μάκη ήσουν εκεί και τα είδες πες την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΤΖΙΟ Κ ΤΟ ΡΙΖΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΧΡΟΝΗΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 600 ατομα λεει ο αλλος! 30 τραπεζια που διαθετει ο αριων Χ 8 ατομα το καθενα μας κανει 240. αντε στην καλυτερη να υπηρχαν και 100 (??) ορθιοι, 340. να κανουμε και το 340, 400, προς τερψιν του πολυχρονη; ας το κανουμε. απο το... υπαρκτο 400, στο ανυπαρκτο 600, στο βραχιολιδειο 1.000 και στο τιγκειο 1.050-1.100 (!!!), υπαρχει μια καποια διαφορα...
    προβλεψη: σε ποσους μηνες θ'αρχισουν τα παρακαλια για επιστροφη στο νικολαου; 8, 6, 4 ή... 1; ο ευρων κερδιζει τη χαμενη καρεκλα της μανας του βραχιολιδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αναγνωστόπουλος ως εκδότης ( ενός και μοναδικού τεύχους ) πήγε στην εκδήλωση ή ως ορφανό του Νικολάου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως ιατρός στο ΕΣΥ με έκπληψη διαπίστωσα ότι ο υιός του Κου Τίγκα ( όπως και οι υπόλοιποι διοικητές νοσοκομείων) διορίστηκε με τα γνωστά κομματικά κριτήρια ως αναπληρωτής διοικητής στο νοσοκομείο "Παμμακάριστος" χωρίς να έχει τα απαραίτητα προσόντα για μια τέτοια θέση. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν ο Κος Τίγκας αποτελεί και αυτός παρακλάδι της κομματικής διαπλοκής και αναξιοκρατίας που χρόνια βασανίζει αυτόν τον τόπο και αύριο δούμε να διορίσει γνωστούς φίλους και συγγενείς στο δημαρχείο;;;Ειδικά τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι και πολλοί ψάχνουν ευκαιρία να ανεβούν στα σκαλιά της εξουσίας προκειμένου να φάνε και να πιούνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως !!!!! μαλιστα ο κοσ τιγκασ είναι ενας φασιστας και μισος αφου διεταξε να απομακρυνθεί ο αδερφος μου από το κεντρο αποκατάστασης του χολαργου ποπυ εχει παιδια με ειδικες ανάγκες καθως η μετεραμου παραονεθηκε για το γεγονός ότι δεν του εδιναν τα φαρμακα και τον κακοποιουσαν !!!! τετοις είναι ο κος τιγκας

      Διαγραφή
  7. Είδατε οποίος τραπεζώνει τους πάντες κ τα πάντα και κοκορεύεται ότι είναι ο πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος τι πετυχαίνει ,ας θυμηθούμε τι πήρε η οικογένεια Τίγκα τα τελευταία 8 χρόνια ,
    ο Λιάπης ως Υπουργός Μεταφορών διόρισε τον Τιγκα το 2006 στο ΔΣ της Ολυμπιακής Αεροπορίας και στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης ως καθηγητή, ο Σπηλιωτόπουλος τον διόρισε το 2009 στο ΔΣ του ΕΟΤ .
    Ο Σπηλιωτόπουλος επίσης του διόρισε τον γιο στο Ψυχιατρείο Δαφνίου το 2008 και του έλυσε έτσι μια και καλή το εργασιακό του πρόβλημα , σήμερα ο Μητσοτάκης τον έβαλε και Διοικητή σε Νοσοκομείο, άντε και Υπουργός Υγείας μόλις βγει ο μπαμπάς Δήμαρχος!! Η οικογενειοκρατία σε όλο τις το μεγαλείο

    Αναρωτιόμαστε πόσους συμπολίτες μας βοήθησε ο κυρ Χρόνης να βρουν δουλεία μέσω των γνωριμιών του ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακρίνω μία ζήλια και πολλά ψεύδη στο σχόλιο...Κυρίως γιατί η περισσότερες θέσεις που ανέλαβε ο κ. Τίγκας ήταν άνευ μισθού. Όσο για τον υιό Τίγκα είναι ιδιαίτερα ικανό άτομο και ευτυχώς που τέτοιοι άνθρωποι αναλαμβάνουν οργανικές θέσεις διοίκησης...

      Διαγραφή
    2. ναι ευτυχως που υπαρχουν τετοι φασιστες και σκατανθρωποι που διοριζιε δικους του ανθρω[ους σε θεσεις και φροντιζιε να βρίσκονται στο δρομοατομα με ειδικες ανάγκες όπως εκανε στην περιπτβση του αδερφου μου !!!

      Διαγραφή