Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

"ΚΟΒΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΚΑ"Ι"

Πρόωρα θα πέσει η αυλαία της εκπομπής που παρουσιάζει η Εύα Αντωνοπούλου στο ΣΚΑΪ, καθώς θα σταματήσει να προβάλλεται στο τέλος του μήνα.
Η δημοσιογράφος, ωστόσο, φαίνεται ότι παραμένει στο κανάλι και θα αναλάβει άλλο πόστο, ενδεχομένως, σύμφωνα με το Star.gr, είτε θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακού, είτε καθημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στη θέση της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη.
Αγνωστο, παραμένει, ωστόσο, τι θα συμβεί, αν ισχύει το τελευταίο ενδεχόμενο με την εκπομπή Excellent της Χριστίνας Λαμπίρη.
Ο λόγος που κρύβεται πίσω από τις ανακατατάξεις αυτές, είναι ο ερχομός της Αννας Δρούζα στο κανάλι του Φαλήρου η οποία θα αναλάβει μια εκπομπή στις προδιαγραφές του «Μπορώ», που παρουσίαζε και παλαιότερα και η οποία θα προβάλλεται στη θέση της εκπομπής της Εύας Αντωνοπούλου.
iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΜ , ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ !
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ; ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ,ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΞΕΡΟΛΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ,ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ !!!!!!!
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ.
    ΑΠΟ LIFE STYLE ΚΑΙ LIGHT ΕΚΜΠΟΜΠΟΥΛΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ , ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
    ΜΕΤΑ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ "ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ" ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ .
    "ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή