Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

Επιδιώκει να ανατρέψει το σκηνικό που θέλει την κεντροαριστρά να μην κατέρχεται στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Μετά την ανακοίνωση που ανάρτησε ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος στο facebook ότι οι συζητήσεις για κεντροαριστερό σχήμα απέβησαν άκαρπες, ο...


Μιχάλης Αγγελάκης προσήλθε χθες στην τοπική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και έθεσε ζήτημα δικής του υποψηφιότητας για Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. Όπως πληροφορηθήκαμε ο Μιχάλης Αγγελάκης ζητεί την υποστήριξη της τοπικής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού, τονίζοντας όμως ότι θα κατέβει ως ανεξάρτητος χωρίς καμία στήριξη από κανένα κόμμα. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές, ο Μιχάλης Αγγελάκης έχει την στήριξη της Μαρίας Παρδαλάκη, γενικής γραμματέος της τοπικής ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση για το αν το ΠΑΣΟΚ σύσωμο θα στηρίξει την υποψηφιότητα Αγγελάκη. Αυτό μάλλον θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. 
Όπως τέλος πληροφορηθήκαμε, κατά τη χθεσινή συνάντηση ο Μιχάλης Αγγελάκης ...άνοιξε κουβέντα και για τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" και δη τον Μάκη Βραχιολίδη, στολίζοντάς τον με...τα καλύτερα λόγια! 
Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα μια  ο Μάκης Βραχιολίδης γνωρίζει από μικρό παιδί τον Μιχάλη Αγγελάκη, μεγάλωσαν δε στην ίδια πολυκακτοικία!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου