Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ!!! ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ! ΜΑΪΜΟΥΔΙΑ ΣΚΕΤΗ!

Προκλητικοί οι της ΕΠΟ αρνούνται να αλλάξουν το σήμα της εθνικής ομάδος, προτιμώντας το σήμα-μαϊμού. Οι μαϊμούδες αυτό φορούν και είναι ντροπή οι παίκτες μας να φέρουν ένα σήμα που μοιάζει περισσότερο με τη σημαία της Φινλανδίας παρά με τη σημαία μας. 
Δείτε ρε ξροκέφαλοι ποια είναι η ελληνική μας σημαία! Χαϊβάνια!


8 σχόλια:

  1. Όλοι αυτοί στην ΕΠΟ είναι πολύ ξεροκέφαλες μαϊμούδες! Δεν έχουν καταλάβει εδώ και καιρό ότι στο διαδίκτυο εξακολουθούν να τους κράζουν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνουν και τους μάγκες στην ΕΠΟ με τις μαϊμουδιές και τις τσαρλατανιές τους. Έχουν γίνει περίγελοι σε όλο το διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTOI EINAI ΣΤΗΝ ΕΠΟ: ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟ ΣΗΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ αναγνωρίζω ως γνήσιο εθνόσημο αυτό που είναι στην φωτογραφία 2. Οι μαϊμούδες της ΕΠΟ καλά θα κάνουν να αποδεχτούν την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι!

    ΑΠΟ ΤΟ 1929 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΗΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ! ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΧΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά θα κάνουν στην ΕΠΟ να αλλάξουν το σήμα-μαϊμού και να βάλουν το γνήσιο εθνόσημο που είναι αριστούργημα και είναι η ελληνική σημαία πριν είναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό περιμένουμε από την ΕΠΟ: Να αποσύρει το σήμα-μαϊμού από τις εμφανίσεις της εθνικής μας ομάδας και να βάλει το γνήσιο εθνόσημο που βλέπουμε στην φωτογραφία 2 που είναι τέλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σταματήσουν στην ΕΠΟ να παριστάνουν τις μαϊμούδες και να βάλουν το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεφτίλα....Βάλτε επιτέλους το κανόνικο εθνόσημο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή