Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΛ. ΝΟΜΙΚΟ

Αλέξανδρος Ι. Νομικός
Ιατρός-Παθολογοανατόμος
Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Στις κεντρικές υπηρεσίες του κράτους εμφανίζεται σήμερα ένας πληθωρισμός θέσεων «ευθύνης» που στην πραγματικότητα οδηγούν στη διασπορά της αρμοδιότητας, τον κατακερματισμό της επιχειρησιακής ενότητας, την αναποτελεσματικότητα και την αδυναμία αναζήτησης ευθυνών. Η ριζική ανασύνταξη του κράτους και του πολιτικού συστήματος ήταν και παραμένει, η υπ’ αριθμόν ένα πρόκληση για το μέλλον και την προοπτική της χώρας μας. Η έλλειψη ορθολογικής πολιτικής, η δημαγωγία, οι σπατάλες και η κακοδιαχείριση (συχνά από ανθρώπους άσχετους με το αντικείμενο) οδήγησαν  στην κρίση και την  κοινωνική αδικία. Υπέρμετρα προνόμια, προκειμένου να υπάρξει κομματικό κέρδος, εδόθησαν σε πολλούς που δεν τα δικαιούντο με αποτέλεσμα σήμερα, οι πραγματικά αναξιοπαθούντες να κινδυνεύουν να χάσουν την μοναδική τους πρόσοδο. Σε ότι αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση η κομματική ιδιοτέλεια και η προσδοκία πρόσκαιρων πολιτικών κερδών οδήγησαν σε ετερόκλητες συνενώσεις χωρίς να ληφθεί υπ’όψιν η γνώμη των πολιτών, με αποτέλεσμα αφενός μεν τη δημιουργία τοπικών διενέξεων, αφετέρου δε τη σύγχυση στην κατανομή των αρμοδιοτήτων μεταξύ των διαφόρων βαθμών αυτοδιοίκησης και απουσία σαφούς προσδιορισμού των επιτελικών αρμοδιοτήτων κάθε επιπέδου διοίκησης του κράτους. Ο ισχυρός Δήμος μπορεί να προκύψει από την εξασφάλιση της πραγματικής οικονομικής αυτοτέλειάς του, την ενίσχυση των διοικητικών μηχανισμών του και την ανασύνθεση των ανθρωπογεωγραφικών ενοτήτων. Επιπλέον δε χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων των δημοτών και φυσικά ορθολογικός τρόπος κατανομής των πόρων. Δεν νοείται επί παραδείγματι δήμος με τραγικές ελλείψεις στην καθαριότητα και την παρουσία παιδικών σταθμών και ταυτόχρονα με πολυδάπανη παρουσία δήθεν πολιτιστικών προγραμμάτων.  Αυτό όμως που κατά τη γνώμη μου λείπει περισσότερο, δεν είναι τόσο η χρηστή διαχείριση και η πιστή τήρηση της σχέσης προσφοράς-ανταπόδοσης. Δεν είναι ακόμη ο αυστηρός δημοσιονομικός (και πειθαρχικός όπου χρειάζεται) έλεγχος. Είναι η ριζική αλλαγή νοοτροπίας. Είναι η ανάγκη να ακουστεί επιτέλους ένας σύγχρονος, κοινωνικός και ειλικρινής λόγος. Ένας λόγος που δεν θα κολακεύει, ούτε θα ικανοποιεί προσωρινά, για να επιφέρει αργότερα την καταστροφή. Μια νέα σχέση δήμου-δημότη που θα βασίζεται στην εντιμότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων και από τις δύο πλευρές. Μία σχέση που θα δομηθεί σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και κατανόησης. Γι αυτή τη σχέση χρειάζονται νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και μάχη με την υπάρχουσα νοοτροπία και τους υφιστάμενους μηχανισμούς. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να συμμετέχει κάθε δημότης που θέλει να βιώσει κάτι διαφορετικό σύγχρονο και πραγματικά δίκαιο κοινωνικά. Το έπαθλο θα είναι μια πραγματικά δικαιότερη και σύγχρονη δημοτική κοινωνία.


6 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 .
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ .
    ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ,ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ,ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΟΔΑ ΠΕΡΙΤΤΑ , ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ , ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ , ΣΥΝΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ "ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ"

    ΟΛΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ "ΘΑ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.

    ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ;
    ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 19 ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ !

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΠΤΑ , ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ;
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ .
    ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ,ΓΕΡΟΙ,ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΑΝ ΔΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΑΝ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ " !!!!
    ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ......!
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΠΑΘΛΟ ΜΙΛΑΤΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ;

    ΕΔΩ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ , ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ,ΓΕΡΟΙ,ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ,ΝΗΠΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ..................

    ...........ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΣ (ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .
    ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
    ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ;
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ...........

    ΜΟΥΡΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ.
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ , Η ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΗ, ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΣΤΡΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΣΟΥΗΔΙΑ,ΦΙΝΛΑΔΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ .

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ .

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΥΤΑ :

    http://indobserver.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6244.html

    http://indobserver.blogspot.gr/2014/02/blog-post_519.html


    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟ .

    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ VERDE .

    ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΩ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΣΑΝ ΒΡΑΚΑΚΙ , ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΓΕΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ,ΕΠΕΙΔΗ
    "ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ "

    ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=WHTphCNoTgY&list=PL5184E65F64B6E921

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=qCe1nRj_h1s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ. ΝΟΜΙΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ Κ. ΞΥΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ . ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΧΡΟΝΙΑ ; ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή