Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ...

Το τι έχουμε να δούμε σε αυτές τις εκλογές δεν λέγεται. Καλά να είστε και γερό στομάχι να έχετε για να αντέξετε. Δείτε λοιπόν τα πειστήρια. 
Ο αγαπητός Δημήτρης Κωστάκης, πρώην αξιωματικός της αστυνομίας  είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Κεχρή και τη "Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού". Πριν από λίγο ανήρτησε στο προφίλ του στο facebook τη φωτογραφία που βλέπετε με την εντυπωσιακή Βραζιλιάνα. Και τι Βραζιλιάνα! 
Εξηγεί ο ίδιος τον λόγο του ταξιδιού του και το ύφος της φωτογραφίας: "Για επαγγελματικούς και μονο λόγους μετέβηκα γιά ένα διήμερο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Είχε τα δοκιμαστικά του καρναβαλιού απ' όπου και οι φωτό"
Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, οι επαγγελματικοί λόγοι του Δημήτρη είναι οι εκλογές και η επιτυχία της παράταξης Κεχρή. Φανταζόμαστε ότι η φράση "δοκιμαστικά του καρναβαλιού" δεν συνδέονται με τις εκλογές, αυτό όμως που συμπεραίνουμεείναι ότι οι εντυπωσιακές Βραζιλιάνες έρχονται και επιστρατεύονται στις δημοτικές εκλογές για να συμβάλουν στη νίκη του Γιάννη Κεχρή. Αμφιβάλλετε;   

1 σχόλιο: