Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Στην Γερμανία έτσι ακριβώς βλέπουν και θέλουν τον Έλληνα πολίτη του αύριο: σκλάβο για να τους γλείφει τις μπότες! Εκεί αποσκοπεί και η ενέργεια του ΥΠΟΙΚ με το ηλεκτρονικό φακέλωμα του φορολογούμενου. Ακόμη και για τον …παραπανίσιο καφέ που πίνει ή το ταξιδάκι που έκανε στην επαρχία, θα δίνει λογαριασμό! Και επειδή του Στουρνάρα  τα νούμερα δεν θα βγαίνουν, νέοι φόροι και χαράτσια θα εξαθλιώσουν περαιτέρω την μικρομεσαία τάξη και θα στεγνώσουν παντελώς την αγορά από το ρευστό!  
Πιστωτικές κάρτες, λογαριασμοί ΔΕΚΟ και όλα τα στοιχεία των πολιτών στη διάθεση του Στουρνάρα!
Το ΥΠΟΙΚ θα ελέγχει μέχρι και τον καφέ που πίνουμε για να επιβάλει πρόσθετους, εξοντωτικούς φόρους!
ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ-ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ!

ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ 230 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΛΛΑ …ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ…ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!  
Του Μάκη Βραχιολίδη
Οικονομικά κρεματόρια, στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικών έργων στήνει η κυβέρνηση με την απόφασή της να επιβάλει ηλεκτρονικό φακέλωμα  για όλους τους φορολογούμενους πολίτες στην προσπάθειά της –δήθεν- να πατάξει την φοροδιαφυγή! Πρόκειται για μεθοδευμένη ενέργεια κατ’ εντολή της τρόικας που στόχο έχει την περαιτέρω εξαθλίωση της μικρομεσαίας τάξης, το στέγνωμα της αγοράς από το ρευστό και νέα λουκέτα σε χιλιάδες επιχειρήσεις. 

Οι εφορίες θα ελέγχουν πλέον κάθε δαπάνη των καταναλωτών, όπως δε αναφέρει το ΑΜΠΕ " Τα στοιχεία των κατόχων τραπεζικών λογαριασμών με κίνηση άνω των 50.000 ευρώ σε ετήσια βάση και επενδυτικών λογαριασμών με κίνηση άνω των 100.000 ευρώ, όπως και  κάθε δαπάνη των καταναλωτών σε ασφαλιστικές εταιρίες, ιδιωτικά θεραπευτήρια και Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας, και πρέπει να αποσταλούν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων κατά περίπτωση από τον Φεβρουάριο έως και την 31 Μαρτίου.

Πρόκειται για στοιχεία που υποχρεούνται να αποστείλουν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και θεραπευτήρια, ΔΕΚΟ και άλλοι φορείς προκειμένου να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της πολιτικής διασταυρώσεων για την πάταξη της φοροδιαφυγής".

Εδώ ακριβώς βρίσκεται το σχέδιο της κυβέρνηση Σαμαρά-τρόικας: Είναι το ηλεκτρονικό φακέλωμα και το …στραγγάλισμα του λαού με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη που απεστάλη στους αρμόδιους φορείς.

Οι τράπεζες αφού κάνουν φύλλο και φτερό τις κινήσεις λογαριασμών, τους τόκους καταθέσεων, τις συναλλαγές με κάρτες θα πρέπει να ενημερώνουν το ΚΕΠΥΟ. Τα στοιχεία στο ΚΕΠΥΟ θα πρέπει να έχουν αποσταλεί έως τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ όσον αφορά ειδικά στις κινήσεις λογαριασμών άνω των 50.000 ευρώ, η καταληκτική προθεσμία είναι η 31η Μαρτίου.

Για ελεύθερους επαγγελματίες που διατηρούν λογαριασμούς άνω των 200.000 ευρώ και επιχειρήσεις με λογαριασμούς άνω των 300.000 ευρώ, τα στοιχεία που θα στέλνουν οι τράπεζες στο ΥΠΟΙΚ, συνιστούν πραγματική ακτινογραφία κάθε τραπεζικής κίνησης, καθώς θεωρείται ότι κινούνται στη ζώνη υψηλού κινδύνου.

Μάλιστα, για αυτή την κατηγορία φορολογουμένων οι τράπεζες θα στέλνουν στην εφορία εκτός από ΑΦΜ και αριθμό δελτίου ΑΤ και τη διεύθυνση, αλλά και τα τηλέφωνα του πελάτη, αναλυτικά στοιχεία για όλους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, συνδικαιούχους και κάθε στοιχείο για κάθε ευρώ που μπήκε ή βγήκε από το λογαριασμό τους. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ!


Αφού οι κυβερνώντες και οι πολιτικοί ολετήρες δεν έδωσαν λογαριασμό για το πού εξαφάνισαν τα δισεκατομμύρια που κατάκλεψαν από τον ελληνικό λαό, αφού φόρτωσαν με υπουργικές αποφάσεις 233 δις ευρώ χρέη των Τραπεζών στους φορολογούμενους,  έρχονται τώρα και δημιουργούν στρατόπεδα συγκέντρωσης και κάτεργων για τους πολίτες απαιτώντας τους να δώσουν λογαριασμό για το κάθε ευρώ που ξόδεψαν. 

Θα έρθουν λοιπόν να πουν στον πολίτη:. "Ξόδεψες παραπάνω ΔΕΗ; Άναψες το θερμοσίφωνο για 3 ώρες; Άρα έχεις λεφτά και κρυφά έσοδα. Αφού άναψες τον θερμοσίφωνα για παραπάνω ώρες πρέπει να πληρώσεις τόσο επιπρόσθετο φόρο επειδή όσα έχεις δηλώσει δεν συνάδουν με τα έξοδα που έχεις κάνει"

Αφού καταλήστεψαν τον κοσμάκη, τώρα τον έχουν βάλει στον αποτεφρωτήρα! Οι Έλληνες πλέον θα υποβάλλονται σε καταναγκαστικά έργα, θα είναι σα να σπάνε πέτρες στα κάτεργα και θα υποχρεώνονται να δίνουν λογαριασμό ακόμη και για τον καφέ που πίνουν!

Μήπως όλα γίνονται σε φασιστικά-απολυταρχικά καθεστώτα; 

Και πού είστε ακόμη! Ακόμη δεν είδαμε τίποτε! 

Διότι αυτό που προβλέπεται να γίνει είναι να υποχρεώσουν διά νόμου τους Έλληνες να εμφυτεύσουν τσιπάκι στον εγκέφαλο ή στον καρπό τους προκειμένου να μεταβληθεί σε κανονικούς δούλους-ρομποτάκια! Αμφιβάλλετε ότι θα γίνει σύντομα και αυτό; Με τέτοια ραγδαία ταχύτητα που επιβάλλονται προς το χειρότερο οι αλλαγές στη ζωή των Ελλήνων τα τελευταία 4 χρόνια και με την ανύπαρκτη αντίδραση του λαού, οσονούπω θα μπει και το τσιπ στους Έλληνες!

Αν ο κόσμος δεν αποφασίσει να αλλάξει την μοίρα του, σε λίγο θα μείνει χωρίς σπίτι και θα κοιμάται στα τσαντίρια χωρίς να προλάβει να καταλάβει πώς του συνέβησαν όλα αυτά. 

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΕ ΧΡΕΗ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

 Η πολιτική εξαπάτηση του λαού από τον κ. Στουρνάρα και το ΥΠΟΙΚ λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι με ευθύνη του ίδιου του Υπουργείου, των προκατόχων του σε αυτό αλλά και του πολιτικού συστήματος γενικότερα,  εξαφανίστηκαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ δημοσίου χρήματος,  με συνέπεια να συρθεί βιαίως η Ελλάδα στην οικονομική καταστροφή και την εξαθλίωση. Επιπλέον, το ίδιο το πολιτικό σύστημα με υπουργικές αποφάσεις φόρτωσε όλα τα χρέη των Τραπεζών, ύψους 233 δις ευρώ, στον ελληνικό λαό. Κι εδώ έχουμε το εξής εξωφρενικό φαινόμενο: ενώ το κράτος και οι κυβερνώντες δεν δίνουν λογαριασμό για το πώς διαχειρίζονται και πού διαθέτουν το δημόσιο χρήμα (το οποίο οφείλουν να διαφυλάττουν), επιβάλλουν τώρα στους πολίτες ηλεκτρονικό φακέλωμα για το πώς διαχειρίζονται αυτοί το δικό τους χρήμα! Ενώ οι ίδιοι οι πολιτικοί κυβερνώντες οφείλουν να δίνουν λογαριασμό για το πώς προστατεύουν το δημόσιο χρήμα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: να υποχρεώνεται ο πολίτης να αποδεικνύει πού και πώς διέθεσε το χρήμα του, για να φορολογείται τελικά, αγρίως!!!   

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το πολιτικό έγκλημα των κυβερνώντων που μετέφεραν τα χρέη των τραπεζών στις πλάτες του λαού! Χωρίς να δώσουν κανένα λογαριασμό σε κανέναν πολίτη!  «Κερατάς και ζημιωμένος λέει ο θυμόσοφος λαός» και αυτό ακριβώς ισχύει και εδώ:
Ν.3723  ΦΕΚ 250   9-Δεκ-2008             Ν.3845  ΦΕΚ 65   6-Μαι-2010


        Ν.3872  ΦΕΚ 148   3-Σεπ-2010                                Ν.3864  ΦΕΚ 119   21-Ιουλ-2010          


Ν.3965  ΦΕΚ 113 18-Μαι-2011                        Πρ.Νομ.Περ. ΦΕΚ 203 14/9/2011                                                                                          Ν.4031  ΦΕΚ 256   9-Δεκ-2011





















ΓΙΑΦΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ! ΣΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ!
Δώστε βάση. Όταν λέμε ότι πρόκειται για γιάφκα, αυτό εννοούμε. Στρίμωξαν μέσα σε νόμο που αφορά βουστάσια, τα δισεκατομμύρια των Τραπεζών! Γι αυτή την πολιτική εξαπάτηση, καμία κυβέρνηση δεν έδωσε λογαριασμό στον λαό! Αντιθέτως, η κυβέρνηση θα υπερφορολογήσει τον πολίτη γιατί ήπιε έναν καφέ παραπάνω ή επειδή πήγε ένα ταξιδάκι από το οποίο δεν προκύπτουν τα έσοδα που δηλώνει!!!
Δείτε ΦΕΚ:












Ν.4056 , 12- 3-2012 (άρθρο 21), 30  δισεκατομμύρια: Το άρθρο 21 αναφέρει: «Το προβλεπόμενο στο πρώτο εδάφιο της 2/43219/0025/6-5-2011 απόφασης του υφυπουργού Οικονομικών (Β’1143) όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 1 της από 14.11. 2011 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’203) η οποία κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν. 4031/2011(α’256) και αυξήθηκε με το άρθρο δεύτερο του ν.4031/2011, συνολικό ποσό εγγύησης αυξάνεται κατά 50%».

Κι άλλο ΦΕΚ:


ΠΝΠ , 19-4-2012 (άρθρο 1 παρ.1), 40  δισεκατομμύρια: Το άρθρο 1 αναφέρει: Στην παράγραφο 1 του άρθρου 3 του ν. 3864/2010 οι λέξεις «Το κεφάλαιο του Ταμείου ανέρχεται  “στα ποσά των δέκα δισεκατομμυρίων (10.000.000.000) ευρώ” αντικαθίστανται με τις λέξεις “Το κεφάλαιο του Ταμείου ανέρχεται στο ποσό των πενήντα δισεκατομμυρίων (50.000.000.000) ευρώ”. Η συγκεκριμένη πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κυρώθηκε με τον Ν.4079   της  19- 9-2012 (άρθρο 1 παράγραφος 1), «κύρωση της ΠΝΠ με την οποία είχαν προστεθεί 40  δισεκατομμύρια στον Ν.3864 δηλαδή σύνολο 50 δισεκατομμύρια».


233 δισεκατομμύρια ευρώ που οι Τράπεζες πήραν σε ρευστό, οι πολιτικοί κυβερνώντες μαζί με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος φόρτωσαν στις πλάτες του λαού όλα τα χρέη του τραπεζικού συστήματος!

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ! 
Την ίδια ώρα που ο κ. Στουρνάρας φακελώνει τους πολίτες, φορολογώντας ακόμη και το επιπλέον σάντουιτς που τρώνε, με το πρόσχημα ότι θέλει να πιάσει την φοροδιαφυγή,  διέγραψε τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ!!! Καλά διαβάσατε: η διαγραφή των χρεών του Μεγάρου Μουσικής από δάνεια με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο, αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρα με τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον προέδρου του δ.σ. του Μεγάρου Μουσικής, Ιωάννη Μάνο. Αυτό αποκαλύπτει το capital.gr, σύμφωνα με το οποίο τη διαγραφή του χρέους των 230 εκατομ. ευρώ αποκάλυψαν στελέχη που μετείχαν στη συνάντηση, προσθέτοντας ότι αποφασίστηκε να περάσει στην κατοχή του δημοσίου παλαιό κτίριο του Μεγάρου, ενώ το νέο κτίριο να παραμένει ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου στο οποίο το δημόσιο θα μετέχει με 6 επί συνόλου 10 μελών διοικητικού συμβουλίου.
Μας εμπαίζουν κανονικά και οι Στουρνάρας-Παπανγιωτόπουλος και τα κόμματα από τα οποία προέρχονται, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αντίστοιχα, τα οποία επίσης φέσωσαν το δημόσιο με 270 εκατομ. ευρώ δικά τους χρέη! Κατά τα άλλα κυνηγάνε τη φοροδιαφυγή, την ώρα που τη δική τους φοροδιαφυγή και των ημετέρων την διαγράφουν ή την φορτώνουν στον λαό!

 "Νέοι Άνθρωποι-Ελεύθερη Ώρα"

 

                                    


 

2 σχόλια:

  1. ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΑΝΟΙΧΤΟ.
    ΑΥΤΟ ,ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ;

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΔΩ .

    http://www.makeleio.gr/?p=59924

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή