Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος μπορεί να δήλωσε με ανακοίνωσή του στο facebook ότι το κεντροαριστερό σχήμα δεν ...περπάτησε και οι διαπραγματεύσεις έληξαν, ωστόσο το πολιτικό αδιέξοδο που υπάρχει στον χώρο αλλά και ο πολυκερματισμός υποψηφίων στον Χολαργό-Παπάγου, έχουν ωθήσει πολλούς να πιέζουν αφόρητα τον Χάρη να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος. Θεωρούν ότι ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος μπορεί να φέρει νέο πνοή αλλαγής στον δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Είναι γεγονός ότι ο Χάρης είναι γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο ελάχιστοι. Μπορεί να μην έχει διοικήσει τον δήμο αλλά ζει την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοσιογάαφος-εκδότης και κυρίως ως φανατικός εραστής της! Έχει μελετήσει τον κώδικα σε απίστευτο βαθμό έχοντας γνώσεις περισσότερες και από αυτούς που διοικούν τον δήμο. Είναι βέβαιον λοιπόν ότι ξέρει να διοικήσει τον δήμο Παπάγου-Χολαργού. Είναι νέος άνθρωπος που έχει οράματα, νέες ιδέες και φιλοδοξίες για την πόλη και είναι γέννημα θρέμα της περιοχής. 
Η στήριξη που έχει ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος δεν βρίσκεται μόνον στον κεντροαριστερό χώρο αλλά και σε όλο το πολιτικό φάσμα. 
Ως Χολαργιώτης που είναι και ως τοπικός εκδότης, ο Χάρης  φαίνετι πως έχει την στήριξη και από πολλούς τοπικούς παράγοντες. Η φωτό που δημοσιεύουμε είναι ντοκουμέντο από πρόσφατη συνάντηση του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου με σημαντικές προσωπικότητες της πόλης. Ο Αντώνης Πολύδωρας λέγεται πως στηρίζει ανεπιφύλακτα την ιδέα της καθόδου του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, το ίδιο δε συμβαίνει και με τον Πέτρο Καραμανέα αλλά και με τον νέστωρα της δημοσιογραφίας Απόστολο Βραχιολίδη. 
Εφόσον τελικά υλοποιηθεί το νέο σχήμα υπό τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο θα μιλάμε για σημαντική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό στον Παπάγου-Χολαργό μια και γύρω από την νέα υποψηφιότητα αναμένεται να συσπειρωθεί όχι μόνο ο κεντροαριστερός χώρος αλλά και πολλοί φηφοφόροι από όλο το πολιτικό φάσμα! 

2 σχόλια:

  1. Ο Νέστορας, ο πάστορας κι ο κάστορας.
    Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών και στη μέση ο Χαρούλης...
    Αχ, πούσαι νιότη, πούδειχνες πως θα γινόμουν άλλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, κάτι έπρεπε να γράψει το παιδί για να ξεχρεώσει τη βοήθεια που του παρείχε ο Χάρης στο δικαστήριο της Τσαρμποπούλου. Το ακόμη πιο αστείο παραλήρημα είναι μετά, σε επόμενη ανάρτηση, γραμμένη από τον πατέρα-νέστορα Βραχιολίδη. Και, για να δέσει το γλυκό, περιμένουμε σχετικό πόνημα στη φυλλάδα του και από τον καθηγητή δημοσιογραφίας-φιλματζή του Χολαργού. Αυτά είναι τα ωραία, ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή