Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΟΥ: "Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΙΓΚΑ ΑΦΑΙΡΕΙ 2 ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ"!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 
Ο γενικός γραμματέας του δήμου Παπάγου-Χολαργού κ. Χρήστος Λάμπρου επικοινώνησε μαζί μας για να μας πει ότι κάναμε λάθος στην ανάρτησή μας ότι "δεν υφίσταται καμία μεταβολή στι έδρες των συνδυασμών και ότι όσο κέρδισαν 2 έδρες παραμένουν με 2 έδρες" ( δείτε εδώ ). 
Ο κ. Λάμπρου λοιπόν μας είπε ότι "δεν έχετε δίκιο. Η εκλογή Τίγκα σημαίνει ότι θα αφαιρεθούν 2  δημοτικοί σύμβουλοι από άλλους συνδυασμούς για να συμπληρώσει τον αριθμό των 3/5 που απαιτείται  ώστε να συμπληρώσει τα 3/5 της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου". 
Εμείς αντιτάξαμε το συγκεκριμένο άρθρο του Κώδικα το οποίο του το ξαναδιαβάσαμε. 
Ιδού τι λέει το επίμαχο άρθρο: 
Στην περίπτωση όπου λόγω του μικρού αριθμού εδρών που τους έχουν κατανεμηθεί από την Α΄ κατανομή, ο επιτυχών συνδυασμός δεν μπορεί να συμπληρώσει τον αριθμό των τριών πέμπτων (3/5) του συνόλου των εδρών, προσκυρώνονται σε αυτόν όλες οι έδρες της Β΄ κατανομής και δεν γίνεται καμία μεταβολή στη διάθεση των εδρών της Α΄ κατανομής, ανάμεσα στους υπόλοιπους συνδυασμούς.

Ο κ. Λάμπρου επέμενε στην θέση του χωρίς ωστόσο να πείσει με την επιχειρηματολογία του, μια και είπε ότι "δεν ξέρω τι μου διαβάζετε. Έχω κάνει 10 εκλογικές αναμετρήσεις και ο πρωτεύσας συνδυασμός πρέπει να διαθέτει τα 3/5 της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου. Κι επειδή ο κ. Τίγκας δεν διαθέτει τα 3/5 θα πρέπει να πάρει δύο συμβούλους από τους άλλους συνδυασμούς".
"Δηλαδή", αντιτείναμε στον κ. Λάμπρου, "αυτά που γράφει ο νόμος γιατί τα γράφει; Έχει κάνει λάθος ο νομοθετης και πρέπει να τα επαναδιατυπώσει σωστά;".
Εμείς λοιπόν ζητάμε από τον κ. Λάμπρου αυτά που λέει να μας τα δώσει γραπτώς. 
Με όσα λέμε δεν λαμβάνουμε καμία θέση ούτε υπέρ του Τίγκα ούτε υπέρ του Αποστολόπουλου, παίρνουμε θέση υπέρ του νόμου και όσα αυτός αναφέρει.  
Συνεπώς, κύριε Λάμπρου, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ότι ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! Δεν μας έχετε πείσει. Ο νόμος είναι σαφής και δεν επιδέχεται ερμηνείες κατά πώς μας αρέσουν. Εάν μας φέρετε εγγράφως εδάφιο ή άλλη προσθήκη που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς σας και να αναιρεί το παραπάνω εδάφιο, τότε ναι να πούμε ότι έχετε δίκιο!  

10 σχόλια:

  1. Ο Γραμματέας του Δήμου δεν ξέρει τί του γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν ξέρω αν ξέρει τι του γίνεται, ισως έχει δίκιο στην προκειμένη περίπτωση, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: Ο τρόπος που μιλάνε και εκφράζονται αυτοί οι "παλαιολιθικοί" τύποι, που τους βάζουν μάλιστα και σε τέτοιες θέσεις ευθύνης, είναι τουλάχιστον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ της νοοτροπίας που κουβαλάνε αυτοί οι δεινόσαυροι, που απαξιούν κάθε φορά να τεκμηριώσουν τα λεγόμενα τους επαρκώς λες και απευθύνονται ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!... θα είναι καλύτερα να μην αναφερθώ σε περιπτώσεις που ο εν λόγω Γραμματέας εξέθεσε κόσμο και κοσμάκη με τις υποδείξεις του, αλλά καλό θα ήταν ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και να πάει σπιτάκι του ο παππούλης, δεν έχει δα εγγόνια να κοιτάξει, τι στην ευχή κάνει στον Δήμο, μούρη πουλάει???...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός που λέει τα περί 3/5 κλπ, διασπείρει εν γνώσει του ψευδείς πληροφορίες με σκοπό να ματαιώσει πιθανές συνεννοήσεις μεταξύ των συνδυασμών, δηλ. για να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της προσεχούς Κυριακής. Αυτό επισύρει και ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις. Και επί πλέον, ο υπάλληλος δεν πληρώνεται για να εξυπηρετεί εκλογικά συμφέροντα αλλά για να ΥΠΗΡΕΤΕΙ το λαό κατά ρητή διάταξη του Συντάγματος (αρθ. 103 § 1)
    Ποιός είναι αυτός που "έχει κάνει 10 εκλογικές αναμετρήσεις", όταν οι διατάξεις του αρθ. 33 του Ν.3852/10 - Καλλικράτης - ισχύουν μόλις για 2η φορά φέτος ;
    Αν να χαθείτε αρκουδόγυφτοι, κοπρίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
    Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘ14 18Η ΜΑΙΟΥ 2014 ΣΕΛΙΣ 53 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ΅ΣΕΛΙΔΑΣ <<ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΟΥΑΡΙΘΜΟΥ ΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ΅ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΕΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΑΝΟΜΗ, Ο ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΕΜΠΤΩΝ {3/5}ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ,ΠΡΟΣΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΗ΅Β΄ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΗΣ Α΄ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ........ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΥ η ΕΠΕΡΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΖΑΜΠΑ????ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΞΥΔΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΠΟΙΝΕΣ Η ΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ...ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΡΘΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ??ΤΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΞΥΔΗ ΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ?????ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο γραμματέας του δήμου ΩΦΕΙΛΕΙ να ξέρει! Στην περίπτωση που πράγματι δεν ξέρει, να πάει σπίτι του και να αφήσει τις δηλώσεις. Στην περίπτωση που παρόλο που ξέρει, δίνει ψευδείς πληροφορίες, διαπράττει αδίκημα που επιφέρει ποινή από την οποία δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορεί να τον γλυτώσει αυτός που του υπαγόρευσε το τι να πει. Τελικά, είναι αστείο, μια δημοτική διοίκηση που απέρχεται διαλαλώντας το πόσο καλή υπήρξε, να αποδεικνύεται περίτρανα και με δική της επιλογή ως άχρηστη (μια με τις δηλώσεις για την 2η θέση που δεν είχε ξεκαθαρίσει αφού τα αποτελέσματα είχαν φθάσει ήδη στο υπουργείο και μια με τις δηλώσεις περί απώλειας εδρών σε περίπτωση εκλογής του υποψηφίου που πέρασε δεύτερος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξυδη πες αλευρι,ο Τιγκας σε γυρευει!Ε ρε γλεντια ,εχει γουστο να εχουμε εκπλξηειες και να μην βγει ο Αποστολοπουλος.Θα μεινει σεκος ο Ξυδης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ. Λάμπρου, που σας ταΐζει ο Ελληνικός λαός για να τον υπηρετείτε και όχι για να τον εξαπατάτε, θα τα μαζέψετε αυτά που λέτε περί μείωσης των εδρών ή θα επιληφθεί ο Εισαγγελέας με βάση τη διάταξη του αρθ. 112 §2 του ΠΔ26/2014 για διάπραξη του περιγραφόμενου ιδιωνύμου αδικήματος ;
    Εχουν μαζευτεί πολλοί κοπρίτες στον Χολαργό - Παπάγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κε Λαμπρου ουτε για εκλογες σε συλλογο των 22 μελων δεν κανεις !! Εισαι ικανος να μας πεις οτι σε βασιλοπιτα για 2 ατομα οταν ο ενας δεν βρει το φλουρι δεν ειναι 100% σιγουρο οτι το εχει ο αλλος στο κομματι του. Για πες μας λοιπον ποιες ειναι οι 2 εδρες που θα αφαιρεθουν ??? Οχι απο την μαμουθενια εμπειρια σου αλλα βαση των ρητων διαταξεων του νομου. που αναφερει για ανακατανομη εδρων ???? Στην εφεδρεια γρηγορα κοπριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή