Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

Σαμαράς: «Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα…»

·        Μέσω της αξιολόγησης της προόδου του προγράμματος, θα υπάρχει
συνεννόηση με την τρόικα για τυχόν επιπρόσθετα μέτρα που μπορεί να απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων…

Αποκαλύπτεται ο εμπαιγμός που επιφυλάσσει ο Σαμαράς σε βάρος του λαού: πίσω από τις πλάτες του υπογράφει τον θάνατό του και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες κάνει λόγο για ανάπτυξη και για «όχι άλλα νέα μέτρα»!

Ο κ. Σαμαράς απέστειλε  Επιστολή Προθέσεων προς την τρόικα, που την υπογράφει τόσο o ίδιος, όσο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αλλά και ο διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος, η οποία έχει ήδη αποσταλεί στους δανειστές ήδη από τις 15 Απριλίου, και στην οποία υπόσχεται ακριβώς το αντίθετο. Ότι δηλαδή θα ληφθούν νέα μέτρα!!!
Στην πρώτη σελίδα της επιστολής, μεταξύ άλλων αναφέρει:
« Έχουμε δεσμευτεί να εφαρμόσουμε πολιτικές σύμφωνες με πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3% του ΑΕΠ, το 2015. Το σχέδιο προϋπολογισμού του 2015, θα πρέπει να συμφωνηθεί με την τρόικα, μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη του 2014».
Τα καλύτερα όμως έρχονται στη συνέχεια, όπου η επιστολή αναφέρει:
«Πιστεύουμε ότι οι πολιτικές που παρατίθενται στο συνημμένο Μνημόνιο είναι επαρκείς για την επίτευξη των στόχων στο πλαίσιο του προγράμματος, αλλά θα είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα που μπορεί να είναι τα πλέον πρόσφορα για τον σκοπό αυτό, καθώς οι συνθήκες αλλάζουν. Θα διαβουλευτούμε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ πριν από την υιοθέτηση τυχόν τέτοιων ενεργειών και πριν από την αναθεώρηση των πολιτικών που περιέχονται σε αυτό το Μνημόνιο»
Παρακάτω στην επιστολή, ο κ. Σαμαράς δεσμεύεται, ότι μέσω της αξιολόγησης της προόδου του προγράμματος, θα υπάρχει συνεννόηση με την τρόικα για τυχόν επιπρόσθετα μέτρα που μπορεί να απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου