Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΛOΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ!!!

Άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Παπάγου-Χολαργού κ.κ. Αποστολόπουλος, Τίγκας οι οποίοι αναμετρώνται στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Η εφημερίδα μας ήταν εκεί, τους φωτογράφισε αλλά και πήρε δηλώσεις από τους δύο αντιπάλους. 
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος ψήφισε στις 2.35 στο 2ο εκλογικό διαμέρισμα Χολαργού (οδός Αετιδέων) . Προσήλθε μαζί με πολλά στελέχη του και τον αδερφό του. 
Αποστολόπουλος: Σήμερα ολοκληρώθηκε μία προσπάθεια  την οποία ξεκινήσαμε από τον Οκτώβριο του 2013, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι ο κόσμος  του Παπάγου και του Χολαργού έχει δείξει ότι έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και τα μηνύματα τα οποία παίρνουμε είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την πόλη μας ακόμα πιο όμορφη.

Τι μήνυμα στέλνετε στον αντίπαλό σας  σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι νικηφόρο για σας;

Αποστολόπουλος: Όπως έχω πει κι έχω τονίσει στις ομιλίες μου, ενωτικά και υπεύθυνα πήγαμε σε όλη την προεκλογική περίοδο, ενωτικά και υπεύθυνα θα πάμε και την επόμενη μέρα των εκλογών. Στο πρόσωπο των αντιπάλων μου βλέπω τους αυριανούς συνεργάτες  μέσα στον Δήμο.

Το ενδεχόμενο της ήττας πώς το αντιμετωπίζετε;

Αποστολόπουλος: Κοιτάξτε, όλα είναι μέσα στη ζωή.

O Kώστας-Πολυχρόνης Τίγκας ψήφισε στο 1779 εκλογικό τμήμα του εκλογικού διαμερίσματος περιοχής Αγίας Σκέπης, στις 2.50 το μεσημέρι. 

Τίγκας: Θεωρώ ότι οι σημερινές εκλογές ήταν από τι πιο δύσκολες, δύσκολες λόγω της γενικότερης  οικονομικής και πολιτικής κατάστασης που υπάρχει στην Πατρίδα μας. Οι ψηφοφόροι νομίζω  ότι βρήκαν τρόπο να εκφράσουν την ογή τους απέναντι σε αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας. Σε ό,τι αφορά σε δημοτικό επίπεδο θα έλεγα ότι και εδώ οι εκλογές είχαν ένα ιδιότυπό χαρακτήρα και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δημοτικές παρατάξεις μεταξύ τους επέδειξαν ένα ιδιαίτερο πολιτικό πολιτισμό που θέλω να το επισημάνω και είναι απόλυτα ειλικρινές. Αντιθέτως, η δημοτική αρχή, δυστυχώς ενήργησε ως κομματάρχης και αυτό αποτελεί ντροπή και κατάντια για τη δημοτική αρχή που επέλεξε τους τελευταίους μήνες να λειτουργήσει έτσι. Εγώ, από καρδιάς ευχαριστώ όλους τους δημότες που με τίμησαν με τις ψήφους τους, ακόμη και εκείνους που δεν με εμπιστεύθηκαν. Θεωρώ ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους.

Σε περίπτωση νίκης σας τι μήνυμα έχετε να απευθύνετε στον αντίπαλό σας;

Τίγκας: Δεν θεωρώ ότι υπάρχει αντίπαλός μου αλλά ότι θα μπορέσουμε να συμπορευτούμε και η φιλοσοφία μας είναι να αλλάξουμε το μοντέλο διοίκησης. Η περίοδος του ‘οne man show’ έχει περάσει , θέλουμε μια συμμετοχική διοίκηση και αυτό στην πράξη θα το δείξουμε ότι θα το κάνουμε, με όλες τις δυνάμεις μας.

Το ενδεχόμενο της ήττας πώς το αντιμετωπίζετε;


Τίγκας: Αυτή τη στιγμή δεν συζητώ κάτι τέτοιο, διότι τα μηνύματα που παίρνουμε και από τον Χολαργό και από τον Παπάγο είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά και θεωρώ  ότι εμκείς θα είμαστε οι νικητές. 

14 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.

    ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΓΕΙΝΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΟΥΣ , ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ,ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ,ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ , ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΦΑΣ "ΦΟΛΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ.

    ΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ , ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΧΝΟΥΝ .

    ΣΥΝΤΗΡΗΣΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΡΓΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ .

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .

    ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ,ΟΛΟΨΥΧΑ .

    ( ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ VERDE ΚΑΙ ΤΗΝ 7ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝΟΔΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΧΤΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΑΠΑΤΩΝΟΝΤΑΙ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΛΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΡΟΜΟ , ΤΗΝ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ .

    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ,ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ .
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .

    ΚΟΝΤΑ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κατάντια και ακολούθως το ανάθεμα των Παπαγιωτών και των Χολαργιωτών θα συνοδεύουν τον απερχόμενο στο μικρό κομμάτι της ζωής του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ......
      ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΑΝΤΩΣ.....

      Διαγραφή
  4. ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΘΕ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

    Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΜΠΙΧΛΑ, ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ,ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΨΥΛΛΟΥΣ,ΨΕΙΡΕΣ,ΜΠΑΜΠΟΥΡΕΣ, ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΕΣ,ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΩΥΦΙΑ .
    ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ,ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

    ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ή ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω παντως σημερα ψηφισα Κεχρη (ειχα κρατησει ψηφοδελτια) . Ειναι ο καλυτερος και μακαρι να βγει. Πεντε χρονια ειναι θα περασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΈΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΩ ΔΗΜΌΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΛΑ. Εγώ πάντως το είχα κρατήσει απ' την προηγούμενη Κυριακή και τό 'ριξα δαγκωτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΣ.
      ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΕΝΩ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ BONHAMS , ΣΤΑ 2.7 ΕΥΡΩ ,ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ PEAK ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.
      ΤΟ "ΤΑΒΑΝΙ" ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ.
      ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ , ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ,ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
      ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΗΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΟΥΝ .

      Διαγραφή
  7. Καλη επιτυχια στον Ηλια μας....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τιγκα, αυτο με τα ενθαρυντικά μυνήματα που έπαιρνες να το κοιτάξεις...μηπως ρωταγες συνεχεια το σοι σου??? χα χα χα αχχα χαχχαχαχχ χαχα,

    γιατι μονο αυτο δεν πηρες τελικα.....χα χα χαχ χαχαχα
    τους χαιρετισμους μου στον χαλουλο..... χα χαχα
    που κι αυτος πηρε τον ............. χα χαχ αχ χα χαχαχ χαααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαλουλο,περαστικα ρε ομορφοπαιδο(λεμε τωρα).....τιγκα,με λασπη κ χτυπηματα κατω απ τη ζωνη δεν κερδιζεις.100 χρονων εχεις παει,εγω θα σου κανω μαθηματα ηθους??τα ενθαρυντικα που τα ειδες ρε αδερφε πολυχρονη,θα μας τρελανεις?

      Διαγραφή