Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 62 ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ, Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ A. ΠΛΕΥΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 62 του χρόνια από οξύ έμφαγμα, ο γνωστός αρτοποιός Αντώνης Πλευράκης, που διατηρεί για πολλά χρόνια την επιχείρησή του στον Χολαργό (οδός Θειμιστοκλέους 12). 
Το τραγικό γεγονός έπεσε ως κεραυνός στην περιοχή, για έναν δραστήριο επαγγελματία που εθεωρείτο επιτυχημένος. 
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε προβλήματα επειδή τον είχαν...φεσώσει επιχειρήσεις τις οποίες προμήθευε! Μία μάλιστα επιχείρηση-Super Market είχε ...σκάσει κανόνι αφήνοντας τεράστιο χρέος στον Πλευράκη το οποίο δεν ξεχρέωσε ποτέ! 
Αυτή η κατάσταση, αναπόφευκτα είχε δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στον άτυχο Αντώνη Πλευράκη. Το άγχος, η στεναχώρια ήρθαν ως φυσικές συνέπειες μιας κατάστασης που δημιούγησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, που με την τεχνητή κρίση και το χαντάκωμα των ελεύθερων επαγγελματιών, οδηγούν σε μαρασμό την μία επιχείρηση μετά την άλλη. Οι δωσίλογες κυβερνήσεις Παπανδρέου-Παπαδήμου και Σαμαρά έχουν φτιάξει ένα καταστροφικό ντόμινο που σε συνδυασμό με την κτηνώδη φορολόγησή τους, τις οδηγούν μαθηματικά στην καταστροφή. Όταν τον έντιμο-συνεπή επαγγελματία Πλευράκη δεν τον πληρώνουν, πώς αυτός θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του; Και όταν από πάνω έρχεται η βάρβαρη πολιτική Σαμαρά να καταρργήσει το αφορολόγητο και να τσακίσει ουσιαστικά τον επαγγελματία Πλευράκη (και κάθε άλλον ελεύθερο επαγγελματία), πώς είναι δυνατόν να αντέξει ο άνθρωπος; 
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, προφανώς ο άνθρωπος δεν άντεξε. Υπέστη οξύ έμφραγμα και έφυγε αιφνιδίως από κοντά μας. 
Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο στις 11.0 από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. 
Σήμερα, η επιχείρηση Πλευράκη παραμένει κλειστή. 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου