Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΤΟΜΣΕΝ!!!

Μεγάλα ηχεία και δυνατή μουσική στο Εμπορικό Χολαργού. Κανονικό γλέντι επειδή ανοίγουν τις Κυριακές!!! Μπράβο ρε Τόμσεν, μπράβο Γιακουμάτε. Πάντα τέτοια!!! Την επόμενη φορά είστε κι εσείς προσκεκλημένοι στο πάρτυ
Απίστευτο; Και όμως, αληθινό. Παρά το ότι τα μέτρα που παίρνει η τρόικα με την κυβερνηση, το ένα μετά το άλλο οδηγούν σε λουκέτα, παρά το γεγονός ότι πολλά μαγαζιά του εμπορικού κέντρου Χολαργού (στην οδό Περικλέους) έχουν κατεβάσει ρολά, αυτή την ώρα γίνεται μουσικό πάρτυ!!! Οι επισκέπτες (όσοι, ελάχιστοι) περνούν από το εμπορικό Χολαργού, ψωνίζουν υπό τους ήχους δυνατής μουσικής!!!  
Για το αν οι επαγγελματίες καταλαβαίνουν τι γίνεται και τι χουνέρια τούς έχουν κάνει κυβέρνηση και τρόικα, δεν χρειάζεται να ρωτήσετε. Δείτε τα δεκάδες μαγαζιά που έχουν βάλει λουκέτα δίπλα τους και απέναντί τους. Επιχειρηματίες που μοιάζουν περισσότερο με...ποντίκια στη φάκα οι οποίοι ενώ βλέπουν ότι ένα σωρό άλλα "ποντίκια" πιάστηκαν στη φάκα και πέθαναν (λουκέτα στα άλλα μαγαζιά), αυτοί τσιμπάνε το δόλωμα και μάλιστα πανηγυρίζουν μετά μουσικής!!!
Τι κι αν δεκάδες μαγαζιά στο Εμπορικό Χολαργού έχουν βάλει λουκέτο εξαιτίας της πολιτικής του Σαμαρά και της τρόικας; Οι υπόλοιποι εναπομείναντες καταστηματάρχες πανηγυρίζουν επειδή λειτουργούν τις Κυριακές!!! Αν νογάνε τίποτε; Ουυυ! Όπως τα ποντίκια μέσα στη φάκα!

Έτσι όπως πάει, την επόμενη Κυριακή που θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους δεν έχουν παρά να καλέσουν τον Τόμσεν και τον Γιακουμάτο να γιορτάσουν μαζί για τις Κυριακές που θα δουλεύουν συνεχώς!!!
Σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω... 
Μέχρι και το κατάστημα τη WIND  που είναι απέναντι από το Εμπορικό Χολαργού έβαλε λουκέτο! Όμως, οι υπόλοιπες επιχειρήσεις ευχαριστούν μετά μουσικής τον Γιακουμάτο επειδή λειτουργούν τις Κυριακές. Κάνουν μουσικό πάρτυ αυτή την ώρα!!! 

8 σχόλια:

  1. Υπάρχει και κάτι χειρότερο.Το κόστος για όλα αυτά καλούνται να το πληρώσουν μέσα από τα κοινόχρηστα όλοι όσοι έχουν καταστήματα άδεια,ανοίκιαστα δηλαδή.Τους φεσώνουν τους φεσώνουν μέχρι να τους βγάλουν διαταγές πληρωμής για να τους τα πάρουν τα λαμόγια εντός και εκτός αν δεν πληρώσουν τα ήδη πολλά κοινόχρηστα που χρωστούν.Είναι που είναι σε απόγνωση οι άνθρωποι, τους δίνουν και τη χαριστική βολή,το ξέρω από φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός αν τα πανηγύρια και τις μουσικές τις πληρώνουν μόνο τα ανοικτά καταστήματα, αυτό δεν το ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντάρι ντάρι - ντάρι ντάρι στο χολαργό πετούν οι γλάροι !
    Οπα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σας.
    Ως υπεύθυνος λειτουργίας του εμπορικού κέντρου, παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες το μένος σας για το εμπορικό κεντρο Holargos center.
    Τα περισσότερα από αυτά που γράφεται είναι ψευδή.
    Ανώνυμα σχολια(υποκινούμενα καθαρά) συμπληρώνουν το σκηνικό της δυσφήμησης μας και αναρωτιέμαι, όλοι εσείς γιατί ασχολείστε μόνο με το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο και όχι με άλλα καταστήματα της περιοχής?!?!?!?!(πελατειακές σχέσεις?)
    Το εμπορικό κέντρο αποτελείται από 117 ανεξάρτητα καταστήματα και είναι επιλογή των καταστηματαρχών εάν θα δουλέψουν ή όχι χωρίς εμείς (ως διαχείριση) να μπορούμε να επιβάλουμε τη θέση μας. (προσωπικά είμαι αντίθετος στη λειτουργιά των μαγαζιών τις Κυριακές)
    Τελος σας διαβεβαιώνουμε πως σε πείσμα κάποιων και σε αντίθεση με τα συμφέροντα κάποιον άλλον το HOLARGOS CENTER θα συνεχίσει να υπάρχει χάρη στη ΟΜΑΔΙΚΗ προσπάθεια που κάνουμε από κοινού διαχείριση,ιδιοκτήτες και καταστηματάρχες.
    Τα ποντίκια, συμπαθέστατα και παρεξηγημένα ζωάκια, δεν αρμόζουν ως χαρακτηρισμός σε ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο τους.
    Το ''party'' που μας κατηγορείται πως κάναμε ήταν μια ευγενική προσφορά δυο νέων παιδιών,(παιδιά καταστηματαρχών) που προσφέρθηκαν, κύριε ανώνυμε, να παίξουν μουσική με δικά τους μηχανήματα και χωρίς ασφαλώς να πληρώσουμε ούτε σεντς.
    Τελος ως διαχείριση επιφυλασσόμαστε να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που μας παρέχει ο νόμος, απέναντι στη συνεχόμενη (ΥΠΟΚΙΝΟΎΜΕΝΗ) δυσφήμηση σας απέναντι στο εμπορικό κέντρο HOLARGOS CENTER.

    Με εκτίμηση
    Η Διαχείριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον Δαναό που ήταν ανοιχτός και τις προηγούμενες Κυριακές αλλά και αυτή γιατί δεν σχολιάζεται κάτι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τα μαγαζιά που διαφημίζονται στην εφημερίδα σας, ούτε λόγος που ήταν ανοιχτά τις Κυριακές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AN KAI ANAΦEPΘHKAME ΣAΦΩΣ ΣTO ΠPOHΓOYMENO ΣXOΛIO, ΣHMEIΩNETAI ΓIA MIA AKOMH ΦOPA ΔIEYKPINIΣTIKA OTI OΠOIAΔHΠOTE EΠIΦYΛAΞH MAΣ ΓIA ENNOMH ΠPOΣTAΣIA AΦOPOYΣE ΣTA ΨEYΔH KAI ΣYKOΦANTIKA ΣXOΛIA TOY AΓNΩΣTOY ΣXOΛIAΣTH.
    ΠAPOΛA AYTA KAI ΣE KAΘE ΠEPIΠTΩΣH ΠPEΠEI NA EΛEΓXETAI ME ΠPOΣOXH H AΛHΘEIA KAI H EΓKYPOTHTA TΩN ΔHΘEN ΠΛHPOΦOPIΩN ΠOY ΠAPOYΣIAZONTAI MEΣΩ TΩN ΣXOΛIΩN K.Λ.Π. ΠOΛΛΩ ΔE MAΛΛON OΣΩN ΔHMOΣIEYONTAI ANΩNYMA KAI NA ΔIAΓPAΦONTAI OΣA ΔEN ANTAΠOKPINONTAI ΣTHN ΠPAΓMATIKOTHTA, AΛΛΩΣ H EΞAKOΛOYΘHΣH THΣ OΠOIAΣ ΔHMOΣIOΠOIHΣHΣ ΣTHN ΠAPOYΣA HΛEKTPONIKH EΦHMEPIΔA ΘA EKΛAMBANETAI ΩΣ ΠΛHPHΣ AΠOΔOXH TOY ΠEPIEXOMENOY AYTΩN AΠO TON EKΔOTH ME THN AYTONOHTH KAI TAYTOXPONH EΠIΦYΛAΞH KAΘE ΔIKAIΩMATOΣ MAΣ ΓIA KAΘE ENNOMH ΠPOΣTAΣIA MAΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλο ειναι η διαχειρηση του εμπορικου κεντρου να μην ασχολειται με κακα, αναληθη και ισοπεδωτικα αρθρα οταν μαλιστα αυτα γραφονται απο ανθρωπους που η μονη τους ασχολια ειναι να δημιουργουν προβληματα και πολλες φορες να χυδαιολογουν εις βαρος επαγγελματιων που προσπαθουν να επιβιωσουν....και θεωρω οτι ειναι δεδομενο οτι κατι τετοια αρθα απλα απορριπτονται απο υγιεις επαγγελματιες και καταναλωτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή