Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ: "ΒΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΕΣ"!

Σχόλιο αναγνώστη μας: Σαμαράς-Βενιζέλος και όλοι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ δεν μιλούν, ούτε τα τηλεοπτικά συστημικά κατοχικά ΜΜΕ δεν μιλούν γιατί είναι μούγκα στην στρούγκα!
«Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να αποθαρρύνει έναν υποψήφιο επίθεσης αυτοκτονίας θα είναι να γνωρίζει ότι η αδερφή του και η μάνα του θα αιχμαλωτιστούν και θα βιαστούν »!
Αυτή ήταν η λύση -σοκ που πρότεινε σε ραδιοφωνικό talk show ο ισραηλίτης πανεπιστημιακός Dr. Mordechai Kedar. Ο Kedar που προβαίνει σε αυτήν την αχαρακτήριστη επίδειξη μισαλλοδοξίας δεν είναι τυχαίος.Είναι πανεπιστημιακός με ειδίκευση στον παλαιστινιακό πληθυσμό του Ισραήλ. Υπηρέτησε για μια 25ετία στις υπηρεσίες πληροφοριών του ισραηλινού στρατού όπου εξειδικεύθηκε στις ισλαμιστικές οργανώσεις. Η επίμαχη φράση ακούγεται στο 1:35:00 της εκπομπής.
Είναι παράλληλα ερευνητής στο Κέντρο Στρατηγικών μελετών Begin – Sadate του Πανεπιστημίου Bar Ilan, αλλά και θεμελιωτής -διευθυντής της Ισραηλινής Ακαδημίας Monitor, web site που παρακολουθεί «αντιισραηλινές δραστηριότητες των πανεπιστημιακών της χώρας».
Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξής του σε καθημερινή εκπομπή της κρατικής ραδιοφωνίας Hakol Diburim στο Israel Radio Bet, ο δημοσιογράφος παρουσιαστής Yossi Hadar αν και έδειξε αρχικά να αιφνιδιάζεται από την πρόταση του Kedar κατόρθωσε ετοιμόλογα ν΄αναταπαντήσει «δεν είναι καλό […] Δεν μπορούμε βέβαια να πάρουμε τέτοια μέτρα. »
evraios-2
Αυτή η παρατήρηση δεν ανέκοψε   τον Kedar που συνέχισε « αυτός είναι ο πολιτισμός … » και « αυτή είναι η Μέση Ανατολή» προσθέτοντας ότι « εγώ δεν είπα τι κάνουμε ή τι δεν κάνουμε. Μιλάω για την πραγματικότητα. Το μόνο πράγμα που αποθαρρύνει έναν υποψήφιο καμικάζι είναι να γνωρίζει ότι αν ενεργοποιήσει τον πυροκροτητή η αδερφή του θα βιαστεί.»
evraios-3
Το Πανεπιτήμιο Bar Ilan είναι ένα εβραικό θρησκευτικό πανεπιστήμιο σε προάστιο του Tel Aviv. Το Νοέμβριο του 1985 ο Yigal Amir που σπούδαζε σε αυτό το καθίδρυμα δολοφόνησε τον τότε πρωθυπουργό Yitzhak Rabin. (arretsurinfo.ch 21.07.14, mounadil.)
Δ. Πορφύρης-Π. Σταφυλά
- 521news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου