Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο ΞΥΔΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ....ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟ! ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!

Μετά λύπης το λέμε και το γράφουμε αλλά ο δήμος Παπάγου-Χολαργού είναι από αυτούς που επλήγησαν βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές. Έκελισε το ΙΚΑ Χολαργού (οι διοικητικές υπηρεσίες), κλείνουν και τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ (προσωρινά λένε αλλά ούδεν μονιμότερον του προσωρινού), κόντεψε να κλείσει η εφορία Χολαργού, καταργήθηκε η δημοτική αστυνομία, τέλος οι σχολικοί φύκακες, κλείνει το 6ο δημοτικό σχολείο Χολαργού για να συγχωνευτεί με το 1ο. 
Δεν ξέρουμε τι άλλο έχει απομείνει στον δήμο, πάντως επί δημαρχίας Ξύδη, ο Δήμος γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και παραδίδεται ...ξεπουπουλιασμένος! Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι κάθε τόσο ο Δήμαρχος έβγαινε με επιστολές και κατηγορούσε ως κασάνδρες όσους του έλεγαν ότι "κλείνει η μια υπηρεσία, κλείνει η άλλη, κάνε κάτι Δήμαρχε! "Μην ανησυχείτε..." έλεγε ο Δήμαρχος για να διαψεύδεται τελικά ο ίδιος με τις επιστολές του!

Το ερώτημα είναι και το έχουμε ξαναϋποβάλλει: Τι χρειάζονται οι δήμαρχοι αφού δεν μπορούν να αποτρέψουν τίποτε; Ας βάλει ο Φούχτελ ένα δικό του υπηρέτη ( τον ...Γλύφτελ ας πούμε) και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αφού το έργο είναι στημμένο έτσι κι αλλιώς!

4 σχόλια:

  1. Νωρίς τα συνειδητοποίησες όλα αυτά, εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλα λεω κι αλλα κανω πως να σου το πω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ !!!!!ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΛΑΘΗ!!!ΟΛΟ ΦΡΟΥ _ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή