Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Το φαινόμενο δεν ειναι καινούργιο. Μετράει πάνω από ένα μήνα. Πιθανώς να προέρχεται από παρακείμενο κατάστημα.
Ο σωλήνας από τον οποίο έχουμε επισημάνει ότι βγαίνει ασταμάτητα νερό μπορεί να είναι η αιτία του κακού. Δεν είναι δυνατόν όμως ο παράδρομος της Λ. Μεσογείων (στο ύψος της στάσης ΜΕΤΡΟ Χολαργός) να είναι μονίμως σε αυτή την κατάσταση λες και έχει βρέξει. Όποιος κάνει το λάθος και περπατήσει αμέριμνος από το σημείο και την ίδια στιγμή περάσει αυτοκίνητο από δίπλα του, τον έκανε...λούτσα! 
Ακούει κανείς στον δήμο Παπάγου-Χολαργού; Αν το πρόβλημα δεν είναι της αρμοδιότητας της δημοτικής  αρχής, ωστόσο οφείλει να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις στον επαγγελματία για να αποκαταστήσει τη ζημιά. 

3 σχόλια:

  1. Για το πεζοδρομιο του παραδρομου που ειναι μονιμως καβαλημενο απο αυτοκινητα και εχει αχρηστευθει δεν εχεις να μας πεις τιποτα ?? Ή δεν συμφερει να μας πεις επειδη τα γιδια που παρκαρουν επανω του ειναι πελατες δικοι σου και των παρακειμενων καφετεριων ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ευχαρίστως να απαντήσω για τα ...γίδια της δημοτικής αρχής που δεν φρόντισαν να φτιάξουν θέσεις στάθμευσης όταν κοκορεύονταν ότι ...έφεραν τη στάση ΜΕΤΡΟ στον Χολαργό! Η τότεε δημοτική Αρχή Παπάγου όταν είχε γίνει η στάση ΜΕΤΡΟ έξω από την εθνική Άμυνα, είχε μεριμνήσει να υπάρχουν θέσεις στάθμευσης έξω από το ΜΕΤΡΟ. Στον Χολαργό όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Και δεν φτάνει η ταλαιπωρία όλων αυτών που εξαιτίας τη αβλεψίας της δημοτικής αρχής δεν βρίσκουν να παρκάρουν, υπάρχουν κάτι μοσχάρια σαν κι εσένα που τους αποκαλείς και γίδια από πάνω! Εσένα, ανώνυμε κουκουλοφόρε, πήγαινε να σε πάρει η τρόικα κοντά της: θα είσαι ό,τι πρέπει για να κάνει τη δουλειά της. Και θα κόβεις μισθούς ή θα απολύεις τον κοσμάκη και θα τον αποκαλείς από πάνω "γίδια"! Είσαι σκέτο μοσχάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΑΚΗΣ . ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ , ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ-ΜΟΥΝΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ , ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή