Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

«ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Η…ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ» ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ ΚΑΙ ΠΕΣ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ!

Ό,τι και να φέρει στην επιφάνεια η αρχαιολογική σκαπάνη στην Αμφίπολη, αυτό που επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά μέσα από τις ανασκαφές αυτές, είναι η ελληνικότητα της Μακεδονίας. Οι αρχαιολογικές έρευνες φέρνουν στο φως τον ελληνικό και μακεδονικό πολιτισμό και αντί τώρα ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Σαμαράς να επωφεληθεί από τη χρονική συγκυρία, προβάλλοντας σε όλο τον κόσμο την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και στέλνοντας μήνυμα στη διεθνή κοινότητα να μην τολμήσει  να δώσει στα Σκόπια όνομα που θα εμπεριέχει τον όρο της Μακεδονίας, ο Πρωθυπουργός κάνει την πάπια! Μάλιστα, όπως λένε κάποιες πληροφορίες, η κινητικότητα της Μέρκελ στα Βαλκάνια, με τη διάσκεψη που ετοιμάζει ερήμην της Ελλάδος, κατά την οποία προτίθεται να βαφτίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία», έχει θορυβήσει τον Α. Σαμαρά, σε σημείο να παρακαλάει την καγκελάριο να του κάνει τη χάρη να… μην σκάσει επί Πρωθυπουργίας του το όνομα των Σκοπίων!1 σχόλιο:

  1. AKOY ΠΟΡΝΟΚΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ:

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΑΤΡΕΛΟ!

    ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΡΝΟΚΙΟ-ΣΑΜΑΡΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΦΑΕ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ MODERN FEARS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή