Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ! ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ!!


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Η Πέμπτη 14/08/2014 είναι PAYDAY για τον Πατρινό μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη και ο Ομπάμα δεν κατορθώνει να μαζέψει όλα τα 600 Δις !!!

Οι οίκοι αξιολόγησης προβλέπουν πιστωτικό γεγονός και άτακτη χρεοκοπία των ΗΠΑ !!!

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 600 ΔΙΣ CDS ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΚΑΙ Ο NUBIRU, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΨΩΡΟCDS !!!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mιχάλη Ιγνατίου από τις ΗΠΑ, την Παρασκευή 15/08/2014 αναμένεται να μεταβιβαστεί η FED στον Πατρινό μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, προκειμένου να τη συγχωνεύσει με τη Deutsche Bank που ήδη του ανήκει. Στη συνέχεια, θα μεταβιβαστούν στο νέο αμερικανογερμανικό πλέον όμιλο - ελληνικών όμως συμφερόντων - όλα τα καταπιστεύματα, που είναι η μόνη λύση για να σωθεί η ανθρωπότητα και η διαγαλαξιακή οικονομία από ένα άνευ προηγουμένου χρηματοπιστωτικό κραχ, που θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμη και την ακινητοποίηση των διαστημοπλοίων και την αδυναμία των εξωγήινων τραπεζιτών από τον NUBIRU να καταφθάσουν στην Πάτρα και να πληρώσουν τα CDS στον μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη.

Δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση και το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς των διαστημοπλοίων και για την τύχη που θα έχουν τα μελλοντικά διαστημικά προγράμματα των ΗΠΑ, λόγω της εμπλοκής του ΤΑΙΠΕΔ στην όλη διαδικασία.

Εν τω μεταξύ, στο Λευκό Οίκο γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες για την παράδοση της Προεδρίας των ΗΠΑ στον Πατρινό μπατιρομεγιστάνα, που φέρεται να διαπραγματεύεται την παραμονή της Μισέλ στο σπίτι, επειδή ξέρει τα κατατόπια και είναι και καλή μαγείρισα.

Ταυτόχρονα, διορίζεται νέος Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ, λόγω της μεγάλης επιτυχίας της στον επικοινωνιακό χειρισμό της χρεοκοπίας της Αργεντινής, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός στις παγκόσμιες και διαγαλαξιακές αγορές.

Τέλος, μετά από διαβουλεύσεις της Κυβέρνησης με την Αμερικανική Πρεσβεία, από την Παρασκευή 15/08/2014 θα παραμείνουν σε διαρκή εφημερία όλα τα ψυχιατρεία της Ελλάδος, προκειμένου να μπορούν να νοσηλεύονται και να ξεψεκάζονται όλοι οι παραμυθιασμένοι Έλληνες, Αμερικανοί και Ελληνοαμερικανοί, που είναι βέβαιο ότι, μετά το τεράστιο αυτό εθνικό επίτευγμα του Πατρινού μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι όλοι για το ψυχιατρείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου