Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ ΖΕΙ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ SINGLE ΤΟΥ Michael Jackson!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Κυκλοφόρησε, σήμερα, το νέο τραγούδι του Michael Jackson, με τίτλο "A Place With No Name", ερχόμενο να επιβεβαιώσει ότι ο βασιλιάς της ποπ είναι ακόμα εδώ, αλλά και να κατακτήσει μία πρωτιά, όντας το πρώτο τραγούδι που το ντεμπούτο του γίνεται αποκλειστικά μέσω Twitter.
"Ήρθε η ώρα! Η πρώτη πρεμιέρα του "A Place With No Name", τώρα στο Twitter". Με αυτά τα λόγια,στον επίσημο λογαριασμό του Michael Jackson στο Twitter, ο κόσμος έμαθε, σήμερα, ότι μπορεί πλέον να απολαμβάνει ένα ακόμα κομμάτι ερμηνευμένο από τον ένα και μοναδικό βασιλιά της ποπ.
Πρόκειται για το δεύτερο single από το άλμπουμ του Michael Jackson, Xscape, που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του, και είναι, στην ουσία, μία νέα έκδοση του κλασικού χιτ του 1972, "A Horse With No Name", που είχε ηχογραφηθεί από τον Jackson, το 1998.

pathfinder.gr

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλό τραγούδι από τον Michael Jackson. Έγραψε! Απέδειξε γιατί ήταν και θα είναι ο Βασιλιάς της Μουσικής ΠΟΠ.

    Πάντως ο άξιος νέος Βασιλιάς της Μουσικής ΠΟΠ Justin Timberlake τους υπενθυμίζει σε κάθε μουσική του επιτυχία γιατί ο Michael Jackson ήταν και θα είναι ο Βασιλιάς της Μουσικής ΠΟΠ που δεν πρέπει να ξεχνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή