Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τουλάχιστον δύο ενστάσεις (μπορεί και τρεις) έχουν κατατεθεί στο εκλογοδικείο για τα αποτελέσματα των εκλογών στο δήμο Παπάγου-Χολαργού, γεγονός που είναι πιθανόν να αλλάξει τη σύνθεση του επόμενου δημοτικού σύμβουλίου. 
Συνεπώς πρέπει να περιμένουμε την τελική ετυμηγορία του εκλογοδικείου. Τα δημοικά συμβούλια ωστόσο θα ξεκινήσουν με τη σύνθεση που έχουμε δημοσιεύσει αλλά πολύ πιθανόν στην πορεία να αλλάξουν, ανάλογα με την απόφαση του εκλογοδικείου. Σε περίπτωση δηλαδή του το εκλογοδικείο κάνει δεκτή μία ένσταση, αυτομάτως θα μπει άλλος δημοτικός σύμβουλος στη θέση του...ηττηθέντος στα χαρτιά! 

6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΘΟΔΩΡΑΚΟ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτω τα χέρια απ' το Θοδωρή. Ο μόνος τίμιος. Το προηγούμενο επάγγελμα τα λέει όλα
      (Αει σιχτίρ)

      Διαγραφή
  2. χαρακτηνιώτης in γκλεζακος out !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωστε το πασοκ χολαργου να εχει εναν ακομα εκπροσωπο, μετα τους Βαλυρακη, Νικακη, Δημητριαδου, Σιαμανη. δηλαδη 5 πασοκοι στους 13 χολαργιωτες δημ. συμβουλους. αυτα ειναι!

      Διαγραφή
  3. O Ξύδης προσπάθησε πολύ για την απομάκρυνση Γκλεζάκου με τη σύμφωνη γνώμη του νέου Δημάρχου.Ισως βοήθησε και ο επίτιμος,ως παλαιός Πασόκος,αφού στήριζε Αποστολόπουλο, όχι για την ικανότητά του αλλά ως "καλό παιδί και ήπιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΚΡΙΜΑ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΝΙΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΡΜΕΞΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ . ΗΛΙΑ ΝΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή