Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ! ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ! ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ...ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ!

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ 
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ
Μέσα σε ελάχιστες μέρες, από'κει που πολλοί δεν ήξεραν καν για τον Έμπολα, πλέον έχει φτάσει να θεωρείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ανεξέλεγκτος ! Τώρα δε, σύμφωνα με δημοσίευμα του 'Ελεύθερου Τύπου", η επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έδωσε το «πράσινο» φως στη χορήγηση μη εγκεκριμένων φαρμάκων και εμβολίων για την καταπολέμηση του ιού Έμπολα!  
Προσέξτε τη συνέχεια: Αυτά όλα έγιναν, μετά την προσεκτική εξέταση των ηθικών διλημμάτων που προκύπτουν από μία τέτοια κίνηση. Η επιτροπή βιοηθικής του οργανισμού είχε κλειστεί στα γραφεία της στη Γενεύη της Ελβετίας από τη Δευτέρα, ώστε τα μέλη της να καταλήξουν αν θα πρέπει να παρασχεθούν αναπόδεικτες θεραπείες, με άγνωστη αποτελεσματικότητα και ανεπιθύμητες δράσεις, ώστε δυνητικά να αντιμετωπιστεί η επιδημία.
Άνθρωποι πειραματόζωα! Στου κασίδα το κεφάλι; Όχι βέβαια. Εμείς ως συνωμοσιολόγοι, είπαμε ότι αυτή η ιστορία του Έμπολα είναι καλά μεθοδευμένη για το ξεπάστρεμα του πληθυσμού. Είναι σχεδιασμένη και το φάρμακο το έχουν στα χέρια τους. Θα το πάρουν όσοι είναι να ζήσουν και να παραμείνουν σε αυτό τον πλανήτη. Όλοι οι άλλοι θα εξοντωθούν κατά εκατομμύρια! Η νέα τάξη πραγμάτων κάνει τα πειράματά της στους ανθρώπους-πειραματόζωα για να ολοκληρώσει το τελικό της σχέδιο που είναι η ραγδαία μείωση του πληθυσμού της γης ώστε να παραμείνουν οι ...εκλεκτοί! 
Το αίτημα χορήγησης πειραματικών φαρμάκων κατατέθηκε από τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, και την Πρόεδρο της Λιβερίας, Έλεν Τζόνσον Σίρλιφ, και τα εμβόλια αναμένεται να φτάσουν τα επόμενα 24ωρα.
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από τον Ελεύθερο Τύπο:

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου