Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014

ΟΔΗΓΙΑ ΕΕ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ!

ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!
Νέα οδηγία της ΕΕ, αποδεικνύει ότι τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ένωση που κάποτε ενσάρκωνε τις ελπίδες και τα όνειρα των πολιτών της Γηραίας Ηπείρου και τώρα έχει εξελιχθεί σε ένα διεφθαρμένο όργανο της νέας τάξης πραγμάτων:
Σύμφωνα με αυτή την οδηγία στον υπολογισμό του ΑΕΠ των κρατών-μελών θα συμπεριλαμβάνονται "κλάδοι" της οικονομίας όπως η πορνεία και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, προκειμένου χώρες όπως η Ελλάδα, να δώσουν ισχυρούς ρυθμούς "ανάπτυξης"!
Οπως διέρρευσε στην γερμανική Deutche Welle "Η ευρωπαϊκή οδηγία θα συμβάλει στην αύξηση του ονομαστικού ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος και κατά συνέπεια στη μείωση της τρύπας χρέους στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, όπως η Ελλάδα"!
Υπολογίζεται ότι το δημόσιο χρέος θα συμπιεστεί κατά 2,3%.
Την ίδια στιγμή το ουκρανικό oικονομικό περιοδικό "Vlast Deenik" που εκφράζει την ουκρανική ολιγαρχία και πρόσκειται στην κυβέρνηση του ολιγάρχη Π.Ποροσένκο, ζητεί το ίδιο πράγμα ακριβώς: Να φοροληγηθεί η πορνεία και να νομιμοποιηθεί η χρήση των νακρωτικών, προκειμένου να εξευρεθούν κονδύλια για την ικονομία της Ουκρανίας που έχει καταρρεύσει!
Ελλάδα και Ουκρανία, λοιπόν, σύρονται στο ίδιο μονοπάτι από την ΕΕ: Στα ναρκωτικά και στις ... πόρνες προκειμένου να επιλύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα!
Στο εξής, λοιπόν, θα υπολογίζονται τρεις ακόμη τομείς στο ΑΕΠ. Ο πρώτος είναι η πορνεία. Για πρώτη φορά θα καταγράφεται στις χώρες της ΕΕ ως κλάδος της οικονομίας με θετική επίδραση στο ΑΕΠ.
Υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα ο τζίρος της πορνείας ανέρχεται σε 2,5 δισ. ετησίως.
Επιπλέον, για πρώτη φορά θα ληφθούν υπόψη και παράνομες δραστηριότητες όπως λαθρεμπόριο ναρκωτικών και τσιγάρων ως οικονομική απόδοση. Ο τζίρος των παραπάνω δραστηριοτήτων στην Ελλάδα υπολογίζεται σε 5,5 δισ. ευρώ.
Η μεγαλύτερη αλλαγή στα στατιστικά στοιχεία θα προέλθει από τη συμπερίληψη κονδυλίων για επενδύσεις σε τμήματα έρευνας και ανάπτυξης των επιχειρήσεων, που μέχρι τώρα υπολογίζονταν στη διαδικασία παραγωγής.
Με αυτές τις αλλαγές, η νέα μέθοδος αναμένεται να ανεβάσει κατά 2,4% το ΑΕΠ κατά μέσο όρο στην ΕΕ, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία. Η ευνοϊκή παράπλευρη συνέπεια θα είναι ότι το ύψος του ΑΕΠ θα «πιέσει» προς τα κάτω το ποσοστό χρέους, που σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία στην ευρωζώνη έχει αγγίξει το 94%.
Η γαλλική τράπεζα Societe Generale υπολόγισε ότι με την αλλαγή υπολογισμού θα μειωθεί το χρέος κατά 2,3%.
defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να φύγουμε από την ΕΕ και γενικώς να απαλλαχτούμε από την Τρόικα, από το εβραϊκό λόμπι, από την κυβέρνηση-τερατούργημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ για να γλυτώσουμε όλοι οι Έλληνες και να σώσουμε την πατρίδα μας, την Ελλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή