Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΑΠΟ ΤΟ "ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ", ΣΤΟ "ΘΑ ΚΑΝΩ Ό,ΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ"!!!

Μέσα σε δύο χρόνια ο κ. Καρατζαφέρης τα...γύρισε! Ενώ λίγο πριν από τις εκλογές του 2012 κατήγγειλε τον Σαμαρά ως προδότη με το περίφημο "Άπαξ προδότης, πάντα προδότης", ενώ σε συνέντευξή του στην "Ελεύθερη Ώρα", θεωρούσε ως προτιμητέα λύση (ή λιγότερο κακή) την λύση Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι ο Σαμαράς  θα οδηγήσει τη χώρα σε εθνικό διχασμό, ότι "είναι πολιτικά ανήθικος και δεν θα διστάσει αύριο να προδώσει ευκόλως την Ελλάδα", ενώ έλεγε ότι ο Σαμαράς έχει υποταχθεί στις εντολές των Αμερικάνων, τώρα τα άλλαξε υποστηρίζοντας ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία! Και φαίνεται μέσω αυτής της δήλωσης να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα Βορίδη για επιστροφή του στη ΝΔ!
Επειδή όμως  scripta manent (τα γραπτά μένουν) σας δίνουμε τη συνέντευξη Καρατζαφέρη στο...πιάτο ώστε να δείτε τι έλεγε τότε και τι σήμερα. Η συνέντευξη είχε δοθεί στον Μάκη Βραχιολίδη και στον αείμνηστο ιδρυτή της 'Ελεύθερης Ώρας" Γρηγόρη Μιχαλόπουλο. Προσέξτε τι απαντά στην ερώτηση που του γίνεται στο 19.42'


Μιχαλόπουλος: Ξεφεύγατε και από την αμερικανική πρεσβεία και από την τρόικα. Η τρόϊκα ήθελε να σας έχει λιωμένο, κάτω.
Καρατζαφέρης: Βεβαίως. Τους είπα «κύριοι αυτά δεν γίνονται».
Βραχιολίδης: Επομένως, αυτό που διέρχεται αυτή τη στιγμή ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα ευρύτερο σχέδιο που ξεκινάει από την αμερικάνικη πρεσβεία και τους διεθνείς τοκογλύφους.
Καρατζαφέρης: Ξεκινάει από το ότι ο Καρατζαφέρης τους ενοχλεί. Και ο μόνος που το έχει πιάσει μέχρι τώρα, είναι η «Ελεύθερη Ώρα».
Βραχιολίδης: Ο Τσίπρας δεν ενοχλεί;  Την ώρα που βγαίνει προς τα έξω με έναν καθαρά αντιμνημονιακό λόγο;
Καρατζαφέρης: Ο Τσίπρας δεν ενοχλεί. Είναι το μέρος της τραμπάλας. Για να γίνει η τραμπάλα χρειάζονται δύο. Από ‘δω και από ‘κει. Εάν φύγει ένας, δεν μπορεί να γίνει τραμπάλα. Μέχρι τώρα τον ρόλο της τραμπάλας τον έπαιζε ο Παπανδρέου. Έπρεπε να βρουν κάποιον άλλον να παίζει τον ρόλο της τραμπάλας. Και τον βρήκαν, είναι ο Τσίπρας.
Βραχιολίδης: Λέτε δηλαδή ότι αν αύριο γίνει Πρωθυπουργός ο Τσίπρας, αποτελεί κίνδυνο  αντίστοιχο με τον Παπανδρέου;
Καρατζαφέρης: Ο κ. Τσίπρας είναι λιγότερο απειλή απ’ότι ήταν ο Παπανδρέου το 1981. Ο κ. Τσίπρας δεν έχω ακούσει μέχρι στιγμής να λέει «απόψε πεθαίνει η δεξιά». Ο Παπανδρέου είχε πει «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» ή «Έξω οι βασεις του θανάτου». Δεν έχω ακούσει τον κ. Τσίπρα να λέει «θα φύγει η Σούδα». Επομένως γιατί να με φοβερίσει περισσότερο ο Τσίπρας;  Ο μεγάλος κίνδυνος κ. Βραχιολίδη και κ. Μιχαλόπουλε, είναι αυτό που επιχειρεί ο κ. Σαμαράς: ένα νέο εθνικό διχασμό. Τον πληρώσαμε το ’16 τον πληρώσαμε το ’22, τον πληρώσαμε το ’46-’49, τον πληρώσαμε το ’74. Επιχειρείται πάλι ένας διχασμός προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα σχέδια του κ. Σαμαρά.  Θα έχουμε έναν διχασμό ο οποίος θα αποφέρει πληγές και θα μειώσει το ποσοστό της οποιασδήποτε σύνθεσης.
Μιχαλόπουλος: Εάν ο κ. Σαμαράς έρθει πρώτο κόμμα, θα κάνει κυβέρνηση με τον κ. Βενιζέλο;
Καρατζαφέρης: Εάν ο κ. Σαμαράς είναι πρώτος, την αφαίμαξη την οποία προσπάθησε να κάνει σε μας και την σταματήσαμε εκεί που την σταματήσαμε, θα την κάνει πολύ πιο ολοκληρωμένα εις τον κ. Καμμένο. Ήδη υπάρχουν βουλευτές του που μιλάνε με τον κ. Σαμαρά.
Βραχιολίδης: Τσίπρας και Σαμαράς διαγκωνίζονται για την πρώτη θέση. Ένας από τους δύο θα κόψει πρώτος το νήμα. Τι είναι καλύτερο ή λιγότερο κακό για την Ελλάδα;
Καρατζαφέρης: Όπως είπα, το μεγαλύτερο κακό είναι ο διχασμός. Το δεύτερο μεγαλύτερο κακό είναι να επιτρέψουμε στην πολιτική ανηθικότητα να ανέλθει στον μεγαλύτερο θώκο. Το τρίτο κακό είναι η αμετροέπεια της ανωριμότητας του κ. Τσίπρα. Χρειάζεται και η εμπειρία, χρειάζεται και η ωριμότητα. Λείπουν αυτά τα δύο από τον κ. Τσίπρα. Με φοβίζει όμως πιο πολύ η πολιτική ανηθικότητα. Εάν κάποιος είναι πολιτικά ανήθικος δεν ξέρεις τι θα κάνει την κατάλληλη στιγμή. Ένας που προδίδει το κόμμα του, ένας που προδίδει φιλίες, θα προδώσει αύριο ευκόλως και την Ελλάδα! Το είπα και στην Βουλή: «Άπαξ προδότης, πάντα προδότης». Δεν εμπιστεύομαι την Ελλάδα στα χέρια του κ. Σαμαρά. Ο Σαμαράς είναι ο επικίνδυνος για την Ελλάδα.



2 σχόλια:

  1. O ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ! Ο ΠΡΩΤΟΣ! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σίγουρο είναι ότι θα σφουγγαρίζει αυτές τις μέρες τις σκάλες του Μαξίμου ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ετοιμάζοντας την επιστροφή του για να του πει ο Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων, Αντώνης Σαμαράς “Μπράβο Γιώργο, είσαι σπουδαίος στην καθαριότητα! Προκρίθηκες! Κάνε μου και άλλες κωλοτούμπες για μένα τον Πορνόκιο Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων να κερδίσω τις εκλογές ξανά και να γαμήσω πάλι τους Έλληνες γιατί τους αρέσει να τους γαμάω και να τους χώνω τεράστια αγγούρια”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή