Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΣΤΟ 17% ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ 80 ΔΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Για την ανάπτυξη που ...φέρνουν και την έξοδο από την κρίση συνεχίζουν να προπαγανδίζουν τα πολιτικά ζόμπυ Σαμαράς-Βενιζέλος,  οι οποίοι μας έχουν καθίσει στο σβέρκο από το 2011, όταν αρχικά συνεργάστηκαν με τον Καρατζαφέρη (κυβέρνηση Παπαδήμου) για να συνεχίσουν τον έγγαμο πολιτικό τους βίο με τον Κουβέλη και τώρα ...μόνοι τους! 
Κατά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε στη ΔΕΘ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος, τόνισε ότι το PSI μείωσε το δημόσιο χρέος της χώρας κατά 80 δις ευρώ! Υπογράμμισε μάλιστα ότι είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά ένα τέτοιο κούρεμα χρέους!!!

Πρωτοφανής όμως στα παγκόσμια χρονικά είναι και η αύξηση του δημόσιου χρέους που...πέτυχαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος στα 3 χρόνια που συνεργάζονται, καταστρέφοντας την Ελλάδα.
Επειδή λοιπόν μιλάμε με ντοκουμέντα με επίσημες κυβερνητικές πηγές (nationaldebtclocks.org & ΕΛΣΤΑΤ), δείτε για να πεισθείτε, το μέγεθος του εθνικού εγκλήματος που έχουν διαπράξει τα δύο πολιτικά ζόμπυ. 
Ο πρώτος πίνακας πάνω-ψηλά δείχνει την εξέλιξη του δημόσιου χρέους. Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2011 το δημόσιο χρέος ήταν 360,3 δις ευρώ! Ήταν οι τελευταίες μέρες του Παπανδρέου στην εξουσία. Μετά από λίγες μέρες ανέλαβε η κυβέρνηση συνεργασίας Σαμαρά-Βενιζέλου-Καρατζαφέρη, υπό τον Παπαδήμου. Μέχρι το τέλος του 2011 το χρέος είχε εκτοξευτεί (όπως φαίνεται στον πιο κάτω πίνακα) στα 367,9 δις.
Μετά από δυόμισι μήνες πραγματοποιήθηκε το PSI (Mάρτιος 2012) το οποίο ο Βενιζέλος παρουσίασε ως παγκόσμια επιτυχία της κυβέρνησης, μια και μείωσε το δημόσιο χρέος κατά 80 δις ευρώ (δηλώσεις του στη ΔΕΘ). 
Προσέξτε όμως ποιο είναι το δημόσιο χρέος σήμερα, όπως δείχνει ο πιο κάτω πίνακας: 360,6 δις ευρώ!!! Με απλά λόγια, το δημόσιο χρέος μειώθηκε τον Μάρτιο του 2012 κατά 80 δις ευρώ για να εκτοξευτεί πάλι στα ίδια δυσθεώρητα ύψη μέσα σε 2,5 χρόνια!!! 
Αυτό είναι παγκόσμιο ρεκόρ, πρωτοφανές στα χρονικά του PSI! Οι δύο εθνικοί καταστροφείς αφού φτωχοποίησαν ολόκληρο τον λαό με μειώσεις μισθών, συντάξεων, με σωρεία απολύσεων, με "κούρεμα" των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, ξενοδοχείων, Πανεπιστημίων, Νοσοκομείων, αφού κατέκλεψαν τους Ομολογιούχους του δημοσίου και ισοπέδωσαν τον τόπο για να το ...σωτήριο PSI, έφτασαν πάλι στο ίδιο σημείο!!! Και όχι μόνο, αλλά έκαναν τα πράγματα ακόμη χειρότερα από το να αυξήσουν το δημόσιο χρέος στα επίπεδα προ του PSI. 
Ιδού η συνέχεια: 
Προσέξτε τι άλλο δείχνει ο πίνακας του σημερινού δημόσιου χρέους. Το ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) σήμερα είναι 172 δις ευρώ και το έλλειμμα επί του ΑΕΠ 209,67% . Τα βλέπετε καλά, έτσι;
Το 2011 όμως, το ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) βρισκόταν


στα 206,4 δις ευρώ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. "Όσον αφορά το ΑΕΠ της χώρας μας στο 2011, ανήλθε στα 206,4 δις ευρώ", ανέφεραν τα δημοσιοποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. 
Ενώ δηλαδή το ΑΕΠ το 2011 ήταν στα 206,4 δις, σήμερα βρίσκεται στα 172 δις ευρώ. Τουτέστιν, 206,4-172=34,4 δις ευρώ λιγότερο ΑΕΠ! 
Οι Σαμαράς-Βενιζέλος δηλαδή, έφτασαν την ύφεση στο 17%!!! Μια ακόμη ...παγκόσμια πρωτιά από τα πολιτικά ζόμπυ της χώρας! 
Είναι βέβαιον ότι με αυτή την οικονομική πολιτική οδηγούν σε διάλυση της χώρα και μάλιστα πολύ σύντομα!

Και το κερασάκι στην...τούρτα του χρέους: Προσέξτε τον πρώτο μεγάλο πίνακα επάνω. Κάτω από το σημερινό δημόσιο χρέος των 360,6 δις ευρώ, βλέπετε πόσους τόκους πληρώνουμε ετησίως: 26,4 δις ευρώ υπέρ των τοκογλύφων πληρώνουν ανά έτος οι σκλάβοι Έλληνες!!! Ή αλλιώς, το δημόσιο χρέος αυξάνει κατά 840 € το δευτερόλεπτο ! Τα πολιτικά ζόμπυ Σαμαράς-Βενιζέλος πανηγυρίζουν για το 1 δις ευρώ...πρωτογενές πλεόνασμα!!! Άντε συγκρίνετε τώρα το -26,4 δις ευρώ τόκους για τους τοκογλύφους με το +1 δις ευρώ ή +1,5 δις ευρώ (όπως πανηγυρίζουν μερικοί κυβερνητικοί) πρωτογενές πλεόνασμα!!! 
Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, μας βυθίζουν όλο και περισσότερο, φλομώνοντας παράλληλα τον λαό με αισχρά ψεύδη οι εθνικοί απατεώνες! 

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ZOMΙ ΣΑΜΑΡΟΟΡΚ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΟΡΚ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !! ΑΦΗΣΑΝ ΠΡΟΩΡΑ ΧΡΟΝΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διόρθωσε το "Σαμαράς - Παπανδρέου" της τελευταίας παραγράφου. Ε όχι και μετά "θάνατον" υπαίτιος ο Γιώργος. Ε όχι και για τον πόλεμο στην Ουκρανία υπαίτιος ο Γιώργος. Και για τον ιό Εμπολα ο Γιώργος φταίει ; Και για την εκλογή Ψινάκη στο Μαραθώνα πάλι ο Γιώργος φταίει ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή