Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ" ΝΟΜΟΥ: ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΩΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΑΚΗ, ΚΩ, ΡΟΔΟ!

Σχόλιο Α.Π.: Το πόσο προδότες είναι οι πολιτικοί μας ταγοί δεν περιγράφεται. Κατατεμαχίζουν την Ελλάδα και σκοτώνουν το έθνος των Ελλήνων με όσα τους υποδεικνύουν να φέρνουν στην Βουλή και να τα υπογάφουν Ρε, ψευτοπατριώτη Άδωνι που το παίζεις και θαυμαστής των αρχαίων Ελλήνων. Προδότες της Ελλάδος είστε!!!
Από το defencenet:
Η κυβέρνηση Α.Σαμαρά-Ε.Βενιζέλου κατάφερε με το "αντιρατσιστικό" ν/σ με το οποίο ποινικοποιεί την σκέψη και τον λόγο, αλλά και επιτρέπει σε διάφορα ανθελληνικά κέντρα να "φιμώνουν" τον πατριωτικό λόγο, έδωσε επιπλέον θάρρος στους Τούρκους με αποτέλεσμα να ανακοινώνει το τουρκικό ΥΠΕΞ (το οποιο διοικεί ο νέος υπουργός  Mevlüt Çavuşoğlu εικονιζόμενος στην φωτογραφία)  ότι "τώρα υπάρχει η δυνατότητα τιμωρίας όσων περιθωριοποιούν την "Τουρκική" Μειονότητα ( σε Δ.Θράκη, Ρόδο και Κω"!
Επιπλέον χαρακτήρισε τις Γενοκτονίες των Ελλήνων από τους Τούρκους "αβάσιμα ψηφίσματα της Βουλής" προσβάλοντας έτσι τη Μνήμη των νεκρών. 
Ένα απίστευτο "κατόρθωμα" της συγκυβέρνησης, με το οποίο οι Τούρκοι θα ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όσων αποκαλύπτουν τους σχεδιασμούς πρακτόρων του Προξενείου, αφού αυτόματα θα θεωρούνται ρατσιστές.  
Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο άρθρο 2 το οποίο μιλάει περί Γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την Βουλή όπως των Ποντίων, των Αρμενίων, των Μικρασιατών Ελλήνων, και των Ασσυρίων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αναφέρεται μεταξύ άλλων «σε αβάσιμα ψηφίσματα που υιοθετήθηκαν από την ελληνική Βουλή στο παρελθόν, με τον κίνδυνο να περιοριστεί η αρχή της ελευθερίας της έκφρασης, η οποία είναι η βάση των πλουραλιστικών δημοκρατιών».
Ήθελε να πει ότι οι Γενοκτονίες αυτές από τους προγόνους έιναι αβάσιμες! Αλλά και αυτό είναι "κατόρθωμα" της συγκυβέρνησης γιατί αρνήθηκε να γράψει ονομαστικά τις Γενοκτονίες στο άρθρο 2, και τις κάλυψε όλες αναφερόμενο σε " όσες έχει αναγνωρίσει η Βουλή".
dis
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ
Aνακοίνωση στο υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την Ελλάδα 
Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τανσού Μπιλγκίτς απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον νόμο που ψηφίστηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο και τιμωρεί την ξενοφοβία και τον ρατσισμό.
Η Μπιλγκίτς ανέφερε πως παρακολούθησαν στενά την προετοιμασία και την ψήφιση του νόμου αυτού και είπε : "Πιστεύεται πως η ψήφιση του εν λόγω νόμου θα δώσει την δυνατότητα τιμωρίας δράσεων και ρητορικών που συνιστούν διακρίσεις και εξοβελίζουν τους ομογενείς μας της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης – που βιώνουν στην Ελλάδα αδικίες οι οποίες φάνηκαν και στις αποφάσεις του ΕΔΑΔ- και αυτών Ρόδου και Κω"
«Παρακολουθήσαμε στενά και προσεκτικά τη διαδικασία προετοιμασίας και υιοθέτησης του αντιρατσιστικού νόμου από το ελληνικό κοινοβούλιο», αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών με την Άγκυρα.
Μάλιστα, στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι δεν αποτελεί πράξη εξωτερικής πολιτικής και δεν στρέφεται κατά καμιάς χώρας, της Τουρκίας συμπεριλαμβανομένης.
Βέβαια, όπως τονίζει η εκπρόσωπος του υπουργείου, Τανσού Μπιλγκίτς, η Άγκυρα θα παρακολουθήσει στενά την εφαρμογή του νόμου, ο οποίος αναφέρεται μεταξύ άλλων «σε αβάσιμα ψηφίσματα που υιοθετήθηκαν από την ελληνική Βουλή στο παρελθόν, με τον κίνδυνο να περιοριστεί η αρχή της ελευθερίας της έκφρασης, η οποία είναι η βάση των πλουραλιστικών δημοκρατιών».
Σημειώνεται ότι οι Τούρκοι προχωρούν σε έναν οξύμωρο φιλοτομαριστικό συλλογισμό. Θεωρούν "αβάσιμα ψηφίσματα" τις Γενοκτονιες, ενώ ξεχνούν ότι στην Συνθήκη της Λωζάνης την οποία και είχαν υπογράψει, είχαν αποδεχτεί ότι η μειονότητα είναι μουσουλμανική, και όχι τουρκική, επιβεβαιώνοντας οι ίδιοι ότι δεν είχαν φυλετική συγγένεια.
Τα περί "πλουραλιστικής δημοκρατίας" όταν ακούγονται από Τουρκους αξιωματούχους προκαλούν το λιγότερο γέλωτα.
Περιμένουμε το ΥΠΕΞ να λάβει θέση στις απαιτήσεις της Τουρκίας αφού ο πολιτικός του προϊστάμενος ήταν αυτός που έκανε τα πάντα για να φέρει αυτό το "έκτρωμα" στην Βουλή και να ψηφισθεί πάση θυσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου