Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

SOS! ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ! ΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΑΖΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ...ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!

Όπως αναφέρει το eleusisdiagoridon.blogspot.gr, άρχισαν οι βιασμοί από τους κατατρεγμένους μετανάστες!! Αναρωτιέται δε πόσα πολλά είναι τα περιστατικά, μια και πολλά από αυτά δεν καταγγέλλονται! Στη Ρόδο, πριν από μερικές μέρες σημειώθηκε ομαδικός βιασμός νεαρής Σουηδέζας από Σενεγαλέζους! Προσέξτε το ιστορικό του βιασμού, διότι πλέον στήνονται παγίδες από τους λαθρομετανάστες και οι γυναίκες κινδυνεύουν: Νέγρος από την Σενεγάλη ο οποίος εργάζεται επί της οδού Ορφανίδου και μοιράζει φυλλάδια για νυκτερινά κέντρα, γνωρίστηκε με νεαρή Σουηδέζα τουρίστρια στον δρόμο και συνάψανε φιλία.
Η φιλία όμως δεν ήταν αγνή, ήταν σχέδιο πως να αποπλανήσει την άτυχη νεαρή.
Έτσι μετά το γλέντι στα μπαράκια πήγαν για βόλτα στο αρχαίο στάδιο, εκεί περίμεναν όμως και οι φίλοι του!!!
Το κορίτσι βιάστηκε από όλους στην σειρά.
Η κοπέλα πήγε μετά και κατάγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και υπέδειξε τον δράστη και έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι με τους φίλους του.
ΕΡΩΤΗΜΑ: Αν τον φρικιαστικό αυτό βιασμό τον διέπρατταν Έλληνες σε βάρος λαθρομετανάστριας, τότε τι θα γινόταν; Θα τους έκλειναν διά παντός φυλακή (λόγω αντιρατσιστικού) ενώ η χώρα μας θα είχε διασυρθεί σε όλο τον πλανήτη! Στην Ελλάδα όμως της υποτέλειας και της δουλείας στους εβραιομασόνους και τους παγκοσμιοποιητές, τέτοιες ειδήσεις βιασμών που διαπράττουν λαθρομετανάστες περνούν στα ψιλά, σε blog με μικρή επισκεψιμότητα και κανένα κόμμα δεν μιλάει! Πού είστε ρε Συριζαίοι που υπερθεματίζετε κι εσείς υπέρ του αντιρατσιστικού ν καταγγείλετε αυτούς τους βιασμούς που κάνουν οι λάθροι; 

3 σχόλια:

  1. Tα καρα-αντιρατσισταριά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να βλέπουν τα χάλια τους που ψήφισαν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που δίνει δικαίωμα να κάνουν ότι γουστάρουν τα εκτρωματικά τέρατα οι ομοφυλόφιλοι, οι παιδεραστές, οι λαθροέποικοι και όλα τα τρωκτικά της ΝΤΠ του Αντίχριστου που είναι εναντίον μόνο των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ευνοεί μια χαρά τους λαθροέποικους να κάνουν ότι θέλουν στην Ελλάδα και να βιάζουν Ελληνίδες, αλλοεθνείς, ομοεθνείς τους! Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι ένα σιχαμερό τερατώδης νομοσχέδιο που το νομοθέτησαν γαλαζοπράσινοι σατανάδες και διαβόλοι... δημοκράτες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με σύμπραξη ΡΗΜΑΔ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο γαλαζοπράσινος εγκληματικός εμετός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ με σύμπραξη της ΔΗΜΑΡ απέδειξε ότι είναι μια κυβέρνηση που απευθύνεται σε κατώτερης μορφής ανθρώπων που είναι τέρατα που είναι λαθροέποικοι, ομοφιλόφιλοι, παιδεραστές, ολιγάρχες και όλα τα νεοταξικά αποβράσματα της ΝΤΠ. Ο γαλαζοπράσινος εγκληματικός εμετός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ με σύμπραξη της ΔΗΜΑΡ σιχαίνεται την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή