Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ-ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!!!

ΕΙΠΑΜΕ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"
Μετά το χθεσινά παράπονα δημοτών της περιοχής Παπάγου και συγκεκριμένα των οδών Λεμεσού, Αγ. Σαράντα, Κυρηνείας και Τεπελενίου, λάβαμε νέα παράπονα-αιτήματα από κατοίκους που διαμένουν στα όρια Χολαργού-Παπάγου. 
Διαβάστε την επιστολή: 
"Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη,  
επιλέγω αυτή την σελίδα για να σας μεταφέρω τις διαμαρτυρίες κατοίκων Χολαργού για την απαράδεκτη κατάσταση βρωμιάς στους δρόμους Κλειούς, Ευτέρπης,Αναστάσεως, Κορυτσάς και εκεί που γίνεται η Λαϊκή κάθε Πέμπτη, έξω από το άλσος Παπάγου καθώς και στους τάφους των έξι .
 Έχουμε επανειλημένα τηλεφωνήσει στο Δημαρχείο να στείλουν  
ένα οδοκαθαριστή εδώ και τρεις μήνες. Αν περάσετε θα διαπιστώσετε ότι σε όλους αυτούς τους δρόμους, ειδικά στη Κλειούς  το πρόβλημα δεν λύνεται με τις γυναίκες μας να σκουπίζουν κάθε μέρα το δρόμο και εμάς να ρίχνουμε νερό. Γεμάτος κόπρανα σκύλων και γάτων σκουπίδια και φύλλα που βουλώνουν τα φρεάτια και με τον αέρα τα μεταφέρουν στο δικό μας πεζοδρόμιο. 

Σας παρακαλώ με την δύναμη του τύπου που κατέχετε και με τη γνωστή συμπαράσταση σας προς κάθε δημότη κάντε μια παρέμβαση. Σας ευχαριστούμε θερμα". Εύχομαι ο καλός μας νέος Δήμαρχος αύριο το πρωί να αποδείξει ότι έχει αντανακλαστικά και να στείλει τα συνεργεία σε εμάς και στου Παπάγου . Εμείς δηλαδή δεν είμαστε άνθρωποι;
Δεν μυρίζουμε τα σκατά; Δεν έχουμε όλα αυτά τα φύλλα μέσα στις μούρες μας;
Σας παρακαλώ, να το πείτε στον Δήμαρχο και να στείλει αβλεπεί συνεργεία .
Επίσης, να καθαρίσουν και τους κάδους που βρωμάνε, να τους αλλάξουν καλύτερα γιατί είναι και σπασμένοι και δεν μπορούμε να τους ανοίγουμε με τα χέρια μας.
Πληρώνουμε για να έχουμε κάδους που ανοίγουν με τα πόδια και όχι να λερώνουμε τα καθαρά χεράκια μας.
Προχθές πήγα να σηκώσω τον κωλοκάδο στην Κλειούς, έξω από το κωλοσχολείο που έχετε εγκαταλείψει όλοι, και μια κατσαρίδα ...πέταξε και κάθισε στο κεφάλι μου. Ήταν μαύρη με φτερά μεγέθους όσο ένα μισό δάχτυλο μέσου ελληνικού χεριού. 

Α.Μ.

2 σχόλια:

  1. Γιατί διαμαρτύρονται οι πολίτες; Δεν υπερψήφισαν την Τσικρικώνη,που ήταν αντιδήμαρχος καθαριότητας μέχρι 31.8;Δεν υπερψήφισαν τον Αυγουρόπουλο,που είχε επιβαρύνει το Δήμο,δηλ.τους δημότες,με την αγορά πανάκριβων εξαρτημάτων καθαριότητας που σάπιζαν στον Υμηττό; Τα νεοαποκτηθέντα από τη διοίκηση Ξύδη πανάκριβα μηχανήματα καθαριότητας βγήκαν στο δρόμο ή μόνο για τη φωτογραφία χρησιμοποιήθηκαν; Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο,υπομονή πέντε χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ,ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΒΛΑΧΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΣΙΚΩΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή Η ΣΟΥΛΑ Η ΚΡΙΤΣΙΚΡΙΤΣΗ .
    ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ;
    ΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΤΙ ΕΧΩ ;
    ΒΙΟΝΙΚΟ ;
    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΠΕΖΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ;
    ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ;
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 10:33 ΑΠΟΛΥΤΩΣ .
    ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΡΩΘΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΚΟΤΕΣ ΣΤΟ Μ....ΛΟ !
    ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ,ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ; ΒΓΗΚΑΝ ; ΟΧΙ
    ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ; ΥΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ;
    ΑΣ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΖΙΠ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ !

    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ .
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΣΙΤΣΩΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ;
    ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ;
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΥΤΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΒΛΑΧΟΣ ΟΥΤΕ ΧΩΡΙΑΤΟΣ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
    ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    ΤΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ .....ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ......ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.
    ΕΛΑΤΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ .
    ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ,ΧΑΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .......ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 363 ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ !

    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΞΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΟΠΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝ ΒΡΩΜΑΝΕ Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ .

    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΣΚΑΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ !
    ΦΟΒΕΡΗ ΘΕΣΗ !
    ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ.
    ΣΑΠΙΑ ΣΑΡΩΘΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΡΕ ΛΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΣΑΡΩΘΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ !!!!!!!

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ;
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΝΕΑΡΟ ΔΕΝ ΛΕΩ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ !
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο "ΛΟΥΣΤΗΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ !



    ΑπάντησηΔιαγραφή