Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ: ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ 84ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ!


Μετά την προσαγωγή του Βούλγαρου υπόπτου για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 84χρονου μέσα στο σπίτι του στην Χαλκίδα, που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα, ήρθε και η... ομολογία του.
Το άγριο φονικό στην Χαλκίδα σκόρπισε τη θλίψη στο περιβάλλον του 84χρονου θύματος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κατοίκους της περιοχής.


Όπως έγινε γνωστό, ο Βούλγαρος που είχε προσαχθεί ως ύποπτος για το ειδεχθές έγκλημα και ομολόγησε την πράξη του, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν και το γιο του, ως ύποπτο για συνέργεια στη δολοφονία του 84χρονου.

Η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, αλλά και ολόκληρη η χώρα συγκλονίστηκε από το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα τον 84χρονο Δ.Α., ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με τους δράστες τελικά να τον δολοφονούν. 

Αγαπητός από όλους


Το θύμα ήταν εξαιρετικά αγαπητό από όλους τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι τον αποκαλούσαν "ζαβό", χωρίς όμως αυτό να εμπεριέχει την παραμικρή δόση προσβολής, αφού μ' αυτό τον τρόπο περιέγραφαν την ιδιόρρυθμη "τρέλα" του.

Κάτι που φαίνεται κι από το γεγονός πως κι ο ίδιος... αυτοαποκαλούνταν "ζαβός", όπως βλέπετε στην φωτογραφία με το τρίκυκλο στο οποίο επέβαινε.

Φωτό NEWSITΦωτό NEWSIT
Ο 84χρονος κυκλοφορούσε στην πόλη με το τρίκυκλο αυτό και η εικόνα του τον έκανε δημοφιλή στους γείτονές του, οι οποίοι επίσης χαριτολογώντας, τον αποκαλούσαν "η μασκότ της Χαλκίδας".
Η ζωή του άξιζε 5.000 ευρώ


Ο τρόπος με τον οποίο "έφυγε" ο 84χρονος ήταν πραγματικά οδυνηρός και μάλιστα η θλίψη μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως το άγριο φονικό έγινε για 5.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες που είχε στο διαμέρισμά του.

Την ίδια ώρα, συγκίνηση προκαλεί και η εξομολόγηση ενός φίλου του, με τον οποίο το θύμα έπινε καφέ μόλις μερικά λεπτά πριν ξεκινήσει το μαρτύριό του, ενώ το πιθανότερο είναι πως εκείνη την ώρα οι ληστές είχαν ήδη στήσει το καρτέρι θανάτου στον 84χρονο.


Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του φίλου του, ο οποίος είναι πιθανότατα ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 84χρονο να είναι σώος, ευδιάθετος και γεμάτος ενέργεια όπως πάντα.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με τις αρχές να μην αποκλείουν κανέρνα ενδεχόμενο και να στρέφουν τις έρευνές τους σε όλες τις κατευθύνσεις, ούτως ώστε να εξιχνιαστεί το άγριο φονικό.

Το χρονικό του εγκλήματος




Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Κυριακής (07-09-2014) σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην παραλία της Σουβάλας στη Χαλκίδα, πάνω από το ισόγειο καφετέριας. Οι ληστές αιφνιδίασαν τόσο τον άτυχο άντρα, όσο και την κατάκοιτη γυναίκα και κατάφεραν να παραβιάσουν μία από τις πόρτες. Όταν οι ηλικιωμένοι κατάλαβαν τι συμβαίνει ήταν αργά. Οι αδίστακτοι δράστες βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, αποφασισμένοι να τους βασανίσουν.

Το σπίτι στο οποίο έγινε το φονικό - ΦΩΤΟ NEWSITΤο σπίτι στο οποίο έγινε το φονικό - ΦΩΤΟ NEWSIT

Η πρώτη κίνηση ήταν να σηκώσουν τον άτυχο άντρα από το κρεβάτι και να τον φιμώσουν. Στη συνέχεια έδεσαν την κατάκοιτη γυναίκα, που έμελλε να ζήσει τον θάνατο του συγκάτοικού της. Οι ληστές άρχισαν να ψάχνουν σε όλο το σπίτι και κάποια στιγμή επέστρεψαν στο υπνοδωμάτιο και άρχισαν να χτυπούν τον ηλικιωμένο, για να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα. 


Από τα χτυπήματα και το ισχυρό σοκ που υπέστη, ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε στα χέρια των ληστών. Εκείνοι δεν έκαναν πίσω. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνέχιζαν να ψάχνουν στο σπίτι και έφυγαν όταν βρήκαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που έψαχναν.

Οι φωνές και τα δάκρυα της άτυχης γυναίκας ξεσήκωσαν την περιοχή αλλά ήταν αργά. Οι αδίστακτοι ληστές είχαν προλάβει να απομακρυνθούν αφήνοντας στο σπίτι νεκρό τον άντρα και δεμένη τη γυναίκα.



Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις σε μια προσπάθεια να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ του εγκλήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα που ήταν ένας ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία άντρας, ήταν ιδιοκτήτης κάβας που τα τελευταία χρόνια υπολειτουργούσε και δεν αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα. Ο θάνατός του, οφείλεται στα χτυπήματα των ληστών, που για την ώρα παραμένουν ασύλληπτοι. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. Εδώ ψήφισαν οι γαλαζοπράσινοι ατζαμήδες το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προστατεύει απόλυτα τους λαθροέποικους. Όποτε μην περιμένετε τίποτα καλύτερο. Σημαίνει απλά ότι οι λαθροέποικοι θα δολοφονούν Έλληνες με τις ευλογίες του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή