Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΜΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! ΒΙΝΤΕΟ! ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ;

Το θέμα παρουσιάζει η Νεολαία Βορειοηπειρωτών και προκαλεί ρίγος. Μετά την παραδοχή του ίδιου του Υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας για την ύπαρξη ατόμων και ομάδων που έχουν προετοιμαστεί για τζιχάντ, μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο το μέγεθος της διείσδυσης των ακραίων αυτών στοιχείων στην Αλβανία. Ένα από αυτά σας το παρουσιάζουμε στο παρακάτω βίντεο στο οποίο μπορεί κανείς να ακούσει τον ύμνο (ρασίντ) τις ακραίας ομάδας τζιχαντιστών Αλ Νουσρά που πολεμά εναντίων του Ασσάντ στην Συρία και έχει τελέσει τόσα εγκλήματα εναντίων της ανθρωπότητας.
Ο ύμνος με την φωτογραφία του αρχηγού της ομάδας Xhevlani (Ebu Muhamedi) αφιερώνεται σ’ αυτόν και την ομάδα του. Έχει μεταφραστεί στα αλβανικά και ανάμεσα στα άλλα μιλάει για το φόβο που έχει σκορπίσει ο αρχηγός, για το μεγάλο θρίαμβο τους, το πόσο λιοντάρια είναι όλοι και πώς τους ζηλεύουν αλλά αυτοί θριαμβεύουν και αν εντάσσουν την ομάδα τους στους τρομοκράτες, αυτό μα τον Αλλάχ είναι προς τιμή της. 
Παρακάτω, στον ύμνο λέει «στείλτε στους σταυροφόρους και στην Αμερική τηλεγράφημα, ότι ο τάφος σας θα είναι στην Συρία» και στο τέλος, που αποτελεί και το αποκορύφωμα, λέει: “Ο Αλλάχ να βοηθήσει τους πολέμαρχους στο δρόμο του, ο Αλλάχ να ελεήσει εμάς που δεν έχουμε ενωθεί μαζί τους”.
Δηλαδή παρουσιάζει το παράδειγμά τους ως σωστό και που εγκρίνει ο Αλλάχ και πρέπει να το ακολουθήσουν όλοι αυτήν την ομάδα. Μάλιστα, ζητά το έλεος του Αλλάχ για όσους δεν είναι ενταγμένοι στην ομάδα τους, προσκαλώντας συγχρόνως να συμμετέχουν σε παρόμοιο ή στον ίδιο πόλεμο, αγγίζοντας το θρησκευτικό συναίσθημα, που με τη βοήθεια των ιερών βιβλίων τους δικαιολογεί αυτές τις πράξεις. 
Φυσικά, ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από τους «σταυροφόρους» δηλαδή τους χριστιανούς.
Έχει 4.500 επισκέψεις. Τα σχόλια δικά σας.

1 σχόλιο:

  1. Τζιχαντιστές αφήστε τα παραμύθια και όλα αυτά ότι ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ξέρουμε ότι είστε στρατευμένοι πράκτορες των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Μεγάλης Βρετανίας και της ΕΕ για να φτιάξετε το μεγάλο κράτος του Αντίχριστου σκοτώνοντας λαούς όλων των χωρών. Να λέμε αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή