Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ (31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά έχουν καταστηλέψει εν ψυχρώ τους μικρομολογιούχους, με 2 υπογραφές τους  έκαναν πλιάτσικο στους μόχθους μιας ζωής των βιοπαλαιστών της χώρας! Και μετά μιλάνε για εγκληματικές οργανώσεις! Ούτε μαφιόζοι δεν τα κάνουν αυτά: τους κάλεσαν να βοηθήσουν την οικονομία του κράτους αποταμιεύοντας τα χρήματά στους σε τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου, τους διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να τους τα πειράξουν, μέχρι που ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά τους...κάρφωσαν το μαχαίρι στην πλάτη αρπάζοντάς τους, σε συνεννόηση με τον Γιούνκερ, το 80% των χρημάτων τους! 
17 ομολογιούχοι από τότε έχουν αυτοκτονήσει! Ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων αυτών, οι Σαμαράς-Βενιζέλος! 
Οι υπόλοιπες οικογένειες έχουν καταστραφεί και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Οι δε μοιραίοι πολιτικοί, Σαμαράς-Βενιζέλος έρχονται να τους αρπάξουν και τα σπίτια γιατί λέει, δεν είναι εντάξει στις φορολογικές τους υποχρεώσεις! 
Οι ομολογιούχοι δεν αντέχουν άλλο την κοροϊδία και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αποταμίευσης ξεχύνονται στους δρόμους. 

ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΜΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ 15.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.Γραφείο Τύπου Συλλόγου Φυσικών Προσώπων 
Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου 
Κάνιγγος 27 
Αθήνα 10682 
τηλ. επικοινωνίας 2118001774 
φαξ 2118001775

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου