Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΕΙΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Aποσβολωμένος πριν από 2 χρόνια, όταν το παριστάμενο πλήθος είχε εκφράσει την οργή του προς το πρόσωπό του στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης. 
Αυτός ο άνθρωπος υπέγραψε τη σκλαβιά των Ελλήνων!
Ο άνθρωπος που με τις υπογραφές του έβαλε τα δεσμά στον ελληνικό λαό θα παραστεί για τελευταία φορά σε εθνική επέτειο ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Από την ημέρα που ο κόσμος είχε εκφράσει την οργή του σε βάρος του Παπούλια και της πολιτικής ηγεσίας, προς διετίας στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης, οι παρελάσεις ....μπήκαν σε κλουβί! Με προσκλήσεις και με το πολύ πλήθος αποκλεισμένο, ο Πρόεδρος τη; Δημοκρατίας μοιάζει να είναι μέσα στη γυάλα του. Όπως πραγματικά είναι δηλαδή. Στον κόσμο του! Έτσι και σήμερα θα παρακολουθήσει για τελευταία φορά ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας την στρατιωτική στη Θεσσαλονίκη,, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Στη Θεσσαλονίκη, επί ποδός βρίσκονται 2.000 αστυνομικοί.

Ο Κάρολος Παπούλιας έφτασε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα στις 10:30 το πρωί θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού και στις 11:00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη έγινε χθες Δευτέρα, παραμονή της εθνικής επετείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου