Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΡΟΔΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ!

Αυτό είναι το απόλυτο σοκ των πολιτισμών.Νέο κρούσμα κανιβαλισμού στη Συρία. Του έκοψαν το κεφάλι με τις ρόδες φορτηγού και στη...
συνέχεια τοποθέτησαν το ακέφαλο πτώμα του ομήρου στο καπό του αυτοκινήτου ανάσκελα. Με ένα μαχαίρι ο τζιχαντιστής ανοίγει το στέρνο του νεκρού και του αφαιρεί όργανα.

Και ενώ ο συριακός λαός βρίσκεται στο ικρίωμα κάποιοι ευνοούν την λαφυραγώγηση και τη σίληση μιας νεκρής Συρίας όπως την θέλουν .Tριχοτόμηση στα πρότυπα του Ιράκ ένα μοντέλο που παταγωδώς απέτυχε.

ΚΟΥΡΔΟΙ :ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ

Με αυτό το σύνθημα υποδέχθηκαν τους Peshmerga κούρδοι της ..



Τουρκίας που ξεχύθηκαν στους δρόμους για να τους υποδεχθούν.Οι δυνάμεις των Peshmerga της ημιαυτόνομης περιοχής των κούρδων του Ιράκ στις 28 Οκτωβρίου αναπτύχθηκαν στην περιοχή αφού οι αμερικανοί μεσολάβησαν να τους ανοιχθεί δίοδος μέσω Τουρκίας για να προσεγγίσουν το Κομπάνι.Η αμερικανική αεροπορία βομβάρδισε συνεχόμενα θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στο Kobane (Ain al-Arab) .Οι ΗΠΑ τους διοχετεύουν όπλα όπως έγινε στις 21 Οκτωβρίου. Στις 15 Οκτωβρίου οι Κούρδοι του Ιράκ αναγνώρισαν την αυτονομία των κουρδικών περιοχών της Συρίας και απαίτησαν από τη συριακή κυβέρνηση να πράξει ομοίως.

Όλες αυτές οι κινήσεις θα μπορούσαν να τονώσουν την καμπάνια των σύριων κούρδων να εγκαταστήσουν μια μεγαλύτερη αυτονομία στις 3 περιοχές που πλειοψηφικά τους ανήκουν στο Βορρά της Συρίας σε Jazeera, Afrin et Kobane.Στη συνέχεια το ενδεικτικό άρθρο του economist αναφέρεται στην μερική οικονομική αυτάρκεια αυτών των περιοχών σε πετρέλαιο,σιτάρι κλπ. που θα μπορούσε να ευνοήσει την αυτονομία.Στις 22 Οκτώβρη το PYD που πρόσκειται στο PKK και το KNC (το Εθνικό Κουρδικό Συμβούλιο) μια πιο μικρή φράξια που έχει διασυνδέσεις με τους κούρδους του Ιράκ συμμάχους των αμερικανών στην περιοχή συμφώνησαν να συνεργαστούν κατά του κοινού εχθρού του Ισλαμικού Κράτους.Οι Κούρδοι της Συρίας απαριθμούν περί τα 2,5 εκατομμύρια.

Πηγή , tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου