Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 66ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟ...

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 68χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 16 Οκτωβρίου στον Πειραιά, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.


Ειδικότερα πρόκειται για τον Πανίδη Κωνσταντίνο του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε το 1946 στα Γιαννιτσά.

΄Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


stoxos.gr

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Η ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kαι αν του σηκώνεται,του τον κόβεις και τον αφήνεις να τον πηδάνε οι κολόμποι και τα χαρμάνια των φυλακών.Αμέ,αυτές είναι τιμωρίες.Μην τον ταιζουμε και τσάμπα. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή