Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ;

Αναγνώστης μάς έστειλε την παρακάτω φωτογραφία η οποία συνοδεύεται και από κείμενο με αιχμές σε βάρος του Δήμου. 
Για δείτε οι αρμόδιοι μήπως μπορείτε να επιληφθείτε του θέματος!
"Δήμος Παπάγου και παρκαρισμένα με κατάθεση πινακίδων Αισίως κλείνουν ένα χρόνο τα συγκεκριμένα οχήματα των οποίων οι πινακίδες έχουν κατατεθεί.
Προφανώς, οι ιδιοκτήτες τους εξυπηρετούσαν τις ψήφους της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Παρκαρισμένα στο ύψος της Αλεβιζάτου 61.


Κλήσεις στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου επανειλημμένα. Η αρμόδια υπάλληλος, ακόμα το τακτοποιεί.
Το παράδοξο; Είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι της κας Ειρήνης Βεντουζά-Παπανικολάου, Δημοτικής Συμβούλου.
Η τωρινή Δημοτική Αρχή έχει το σθένος να επιληφθεί του θέματος ή ξέρει να εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα όπως και η προηγούμενη;;".

2 σχόλια:

  1. Ειμαι 15 χρονων και μαθητης της Β Λυκειου.
    Το θεμα στο οποιο θελω να εκφρασω το σχολιο μου ειναι ασχετο αλλα δεν με πολυενδιαφερει...
    Αυτο το σχολιο απευθυνεται προς τον κ Μακη και ολους τους ενηλικους αναγνωστες.
    Το θεμα με την παρελαση της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ πρεπει να σταματησει.
    Εγω παλαιωτερα ημουν προσκοπος και ξερω τι θα πει παρελαση.Την παρελαση δεν την κανεις ουτε για τον μπαμπα σου ουτε για την μαμα σου ουτε για κανεναν.Την κανεις για τον προσωπικο σου λογο που εσυ ξερεις ποιος ειναι αυτος και δεν σε αναγκαζει κανεις να κανεις παρελαση αλλα θελεις και το κανεις.
    Ειναι ετσι ανουσιο να μιλαμε για τα 15ποντα που φορανε μαθητριες στην Ροδο και τα μινι που φορανε μαθητριες στον χολαργο.Ειτε σας αρεσει ειτε οχι κανουν παρελαση αυτο που θελετε εσεις να δειτε να χειροκροτησετε και να σχολιασετε.Εαν αυτα τα παιδια ηθελαν πραγματικα να κανουν παρελαση θα τηνεκαναν σοβαρα καινοχι με βηματισμο σαν να πανε για καφε.Αλλα πανε στην παρελαση επειδη εσεις το θελετε.Εαν ηταν στο χερι τους ουτε απο εξω δεν θα περναγαν.ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ Α ΧΑΛΆΣΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ 2 ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.(εμενα προσωπικα μου μιλησαν για την παρελαση και την ολη αυτη διαδικασια οταν ημουν στους προσκοπους και για αυτον ακριβως τον λογο τωρα που σταματησα να πηγαινω στους προσκοπους -δεν προλαβαινω-ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΞΕΦΤΙΛΑ!
    Αυτα ειχαν να πω ελπιζω να μου πειτε την γνωμη σας επι του θεματος και να σταματησει πλεον αυτη η κοροιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σημερινή δημοτική αρχή αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης. Εξυπηρετεί παρόμοια συμφέροντα. Αλλωστε και η δημοτική σύμβουλος που αναφέρεται στο δημοσίευμα δεν έκανε κάτι για το πρόβλημα.Οι δημότες, πριν πάνε στην κάλπη γιατί δεν σκέπτονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή